Marian Tudoran propus pe functia de subprefect la Iasi

3402
Marian Tudoran
Marian Tudoran

@ Marian Tudoran este cel mai cunoscut si in acelasi timp unul dintre cei mai experimentati functionari din prefectura Iasi @ Acesta ar urma sa ocupe functia de subprefect cu sustinerea Partidului Miscarea Populara @ Guvernul a primit deja propunerea pentru numirea lui Tudoran

Marian Tudoran cel mai experimentat si in acelasi timp cel mai cunoscut functionar al prefecturii are sanse foarte mari sa devina subprefect al judetului Iasi. Acesta ar urma sa ocupe aceasta functie cu sustinea Partidului Miscarea Populara. „Confirm ca au fost niste discutii dar nu voi da o declaratie oficiala decat dupa ce decizia va fi publicata in Monitorul Oficial”, a spus Marian Tudoran. Contactat telefonic, deputatul Petru Movila a confirmat informatia. „Da, il sustinem pe Marian Tudoran din toata inima, este un om cu experienta in administratie si va fi un subprefect al iesenillor”, a spus Petru Movila.

Marian Tudoran lucreaza in prefectura din 1997 iar numele sau a mai fost vehiculat si in trecut pentru ocuparea scaunului de subprefect. In anul 2010 Marian Tudoran a fost distins de presedintele Romaniei cu semnul onorific Rasplata Muncii in Serviciul Public. In prezent acesta este sef de serviciu in prefectura.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.