Avocatul ieşean acuzat de omor a vrut să scape de probe! Veşti proaste, la final de an, pentru Sebastian Felecanu (EXCLUSIV)

1545
Avocatul ieşean Sebastian Felecanu, într+o încăpere, cu o ţigară aprinsă în mână
Avocatul ieşean Sebastian Felecanu, acuzat de omor, a scăpat de unele pagini din raportul de expertiză criminalistică

@ Avocatul ieşean acuzat de omor a vrut să scape de probe @ Dar judecătorii au avut numai veşti proaste, la final de an, pentru Sebastian Felecanu @ Magistraţii de la Curtea de Apel Iaşi au respins cererile formulate de acesta

Avocatul ieşean acuzat de omor a vrut să scape de probe. Însă judecătorii au avut numai veşti proaste, la final de an, pentru Sebastian Felecanu. Astfel, magistraţii de la Curtea de Apel Iaşi au respins cererile formulate de acesta.

„Instanţa respinge excepţia nulităţii absolute a adresei din data de 28 decembrie 2022, emisă de procurorul general din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi. Constată competenţa Curţii de Apel Iaşi, legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul întocmit de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iaşi în dosarul de urmărire penală, legalitatea actelor de urmărire penală şi a administrării probelor, în cauza în care s-a dispus trimiterea în judecată a inculpatului Sebastian Felecanu pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat. Dispune începerea judecăţii în prezenta cauză penală”, au spus magistraţii.

 

Sebastian Felecanu rămâne după gratii

 

De asemenea, judecătorii au dispus prelungirea arestului preventiv în cazul lui Sebastian Felecanu. „Instanţa menţine măsura arestării preventive a inculpatului Sebastian Felecanu, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat. Respinge cererea formulată de inculpat, privind înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a arestului la domiciliu”, au subliniat judecătorii ieşeni. Totuşi, decizia poate fi contestată.

Amintim că, în septembrie 2022, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi l-au trimis în judecată pe Felecanu, pentru omor calificat. În cadrul dosarului, trei rude ale victimei s-au constituit părţi civile.

Pe 19 iunie 2021, Monica Cioată, în vârstă de 26 de ani, a căzut de la fereastra apartamentului situat la etajul 6 din zona Târgu Cucu din Iași, locuinţă ce îi aparţine lui Sebastian Felecanu. Inițial s-a luat în calcul că tânăra avocată s-ar fi sinucis. Cazul a fost preluat de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iași.

După un an de la incident, avocatul Sebastian Felecanu, cel care avea o relație cu victima și care se afla în acea noapte în același apartament, a fost pus sub acuzare pentru crimă. Oamenii legii au pus cap la cap mai multe informații din care a rezultat implicarea avocatului ieşean în producerea tragediei.

 

O moarte tragică pentru avocata Monica Cioată

 

Specialiştii au stabilit că, înainte de a fi aruncată pe geam, victima ar fi fost adusă în stare de inconștiență, iar Monica Cioată ar fi fost târâtă până la fereastra bucătăriei, de unde ar fi fost aruncată. Sebastian Felecanu a refuzat să dea declaraţii în faţa procurorilor după ce a fost reţinut. Avocatul ieşean a refuzat să se supună unui test poligraf (detectorul de minciuni – n.r.). Totodată, iniţial, el a refuzat să îi fie examinat corpul.

Mai apoi, avocatul acuzat de omor a ajuns în arest, iar, de atunci, ieşeanul tot încearcă să iasă, susţinând că ar fi nevinovat. Mai mult, pe 16 noiembrie 2022, avocatul ieşean s-a căsătorit după gratii cu o studentă la Drept din Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.