Urtoi la primarie, Tomaseschi la CJ. S-a lansat partidul Impreuna pentru Moldova

920

@ In prezenta a cateva zeci de membri si simpatizanti astazi la Hotelul Traian a fost lansat Partidul Impreuna pentru Moldova @ Formatiunea nascuta din asociatiile civice care militeaza pentru construirea autostrazilor Moldovei a anuntat ca-l va sustine pentru fotoliul de primar al Iasului pe inginerul Catalin Urtoi iar la Consiliul Judetean va candida avocatul Dragomir Tomaseschi

 

Pentru iesenii care s-au saturat de PSD, PNL si PMP care la Iasi sustin impreuna proiectele Mafiei Imobiliare a aparut o noua formatiune politica. Astfel, liderii asociatiilor care militeaza pentru  construirea autostrazilor Moldovei, Ionel Apostol si Catalin Urtoi au lansat astazi la Hotelul Traian, Partidul Impreuna pentru Moldova. Formatiunea politica isi va deschide organizatii in toate judetele Moldovei dar si in Bucuresti si militeaza pentru dezvoltarea acestei regiuni in special prin construirea celor doua autostrazii A7 Siret (Suceava) – Bacau  –  Ploiesti si A8 Iasi – Targu Mures. La aceasta lansare a participat si Marius Stan, fostul primar al municipiului Galati, membru fondator al partidului. De altfel, candidatul formatiunii politice pentru fotoliul de primar este inginerul Catalin Urtoi, consilierul onorific al ministrului Transporturilor, cel care se  bate ca proiectele autostrazilor Moldovei sa avanseze. „Este vorba in primul rand despre ceea ce dorim noi ca ieseni. In primul rand trebuie sa fim sincer. Timp de 30 de ani politicienii nu au fost sinceri cu noi. Moldova este in situatia in care este, nu avem infrastructura, nu ma refer doar la drumuri si autostrazi desi acesta este telul nostru, luptam pentru A7 si A8.Ma refer si la educatie. Doar prin educatie vom intelege sa nu mai alegem acele partide care nu fac ce trebuie pentru oameni”, a spus Catalin Urtoi.

Tomaseschi la Consiliul Judetean

Dupa cum am precizat si mai sus pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean, din partea acestei formatiuni va candida avocatul Dragomir Tomaseschi care a spsus ca Partidul Impreuna pentru Moldova reprezinta o varianta pentru iesenii care s-au saturat de PSD si PNL si nu numai. „M-am alaturat acestui proiect politic dupa o tacere de cativa ani pentru ca sunt convins ca acest partid va  face ceea ce trebuie pentru Moldova. Suntem intre doua blocuri politice mari de stanga si de dreapta care nu sunt bucurosi de aparitia noastra. De zeci de ani suntem vazuti doar ca un bazin electoral. Ne promit de fiecare data la 24 ianuarie ca ne fac autostrada si atat. Catalin Urtoi mi-a spus ca daca lucrurile ar merge struna cu acest proiect atunci vom avea autostrada peste 10 ani. Sa ma ierte Dumnezeu nu vreau sa mai astept  10 ani. Tara are datorii de peste 100 miliarde euro si nu avem o autostrada”, a spus Tomaseschi.

Reprezentantii Partidului Impreuna pentru Moldova au adaugat ca ar putea sustine  impreuna cu liberalii si cu USR Plus un candidat comun la Primaria Iasi numai in cazul in care acesta nu este Mihai Chirica. Presedinte al formatiunii politice este Ionel Apostol.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.