Costel Alexe urează „Bun venit” Ryanair. Compania planifică rute noi din Iași

752

Președintele Consiliului Județean Iași Costel Alexe anunță noile curse ce vor fi operate de compania aeriană Ryanair și astfel, ieșenii vor avea rute directe din primăvara anului viitor către Bergamo, Beauvais, Charleroi și Dublin.

Costel Alexe, Președintele Consiliului Județean Iași:„Avem o veste bună pentru întreaga regiune a Moldovei: compania aeriană Ryanair vine la Iași și va opera patru rute directe către destinații importante. Rezultatele dezvoltării acestui proiect pentru județul nostru  prin implicarea echipelor de la Consiliul Județean Iași și Aeroportul Internațional Iași încep să se vadă, iar operatorii aerieni sunt din ce în ce mai atrași de oportunitatea pe care o pot avea aici. În mai puțin de doi ani am reușit să punem pe picioare viziunea noastră, a administrației liberale, pentru Aeroportul Iași, convinși fiind de faptul că județul nostru se va dezvolta frumos și va rămâne deschis în fața investitorilor.”

Noul Aeroport, unde vor fi investiți 357 de milioane de lei, va putea procesa peste 3,5 milioane pasageri pe an, asigurându-se astfel mobilitate și flexibilitate în ceea ce privește zborurile din și spre Iași.

Ryanair, cea mai mare companie de aeriană de tip low-cost din Europa, va lansa patru rute directe ce vor lega Aeroportul Iași de destinații europene precum: Milano (Bergamo), Paris (Beauvais), Bruxelles (Charleroi) și Dublin. Ryanair va opera aceste curse cu mai multe frecvențe săptămânale, după cum urmează:

IAȘI – BERGAMO, din 26 martie 2023, în zilele de marți, miercuri, joi, sâmbătă și duminică

IAȘI – BEAUVAIS, din 26 martie 2023, în zilele de marți, joi, vineri și duminică

IAȘI – CHARLEROI, din 26 martie 2023, în zilele de marți, miercuri și duminică

IAȘI – DUBLIN, din 26 martie 2023, în zilele de marti, joi și duminică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.