„Nora” lui Sile Cămătaru, condamnată la Iaşi! Uite ce pedeapsă a primit bomba sexy! GALERIE FOTO (EXCLUSIV)

974
giorgiana iordache
giorgiana iordache

@ Iubita fiului lui Sile Cămătaru, Dani Balint, a fost pedepsită după ce ar fi distrus un bolid marca Mercedes, la Iași @ În urma incidentului, Giorgiana Iordache a fost condamnată ieri la 1 an şi 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru conducere sub influenţa alcoolului @ În plus, bomba sexy a fost obligată să muncească în folosul comunităţii

 

„Nora” lui Sile Cămătaru, condamnată la Iaşi! Astfel, iubita fiului lui Sile Cămătaru, Dani Balint, a fost pedepsită după ce ar fi distrus un bolid marca Mercedes, la Iași.

În urma incidentului, Giorgiana Iordache a fost condamnată ieri la 1 an şi 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru conducere sub influenţa alcoolului.

„Inculpata Giorgiana Iordache va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul unei instituţii din cadrul Primăriei Comunei Lieşti sau din cadrul Consiliului Local Lieşti, judeţul Galaţi, pe o perioadă de 60 de zile”, au afirmat ieri judecătorii ieşeni.

giorgiana iordache
giorgiana iordache

„Nora” lui Sile Cămătaru, condamnată la Iaşi: uite de ce!

 

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. procesul Giorgianei Iordache a început pe data de 7 aprilie 2022. Tânăra a fost acuzată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Oamenii legii spun că Giorgiana Iordache (31 de ani) sau „Giulia”, așa cum este cunoscută în rândul prietenilor, a intrat în vizorul lor în urmă cu peste 2 ani. Atunci, tânăra, iubita lui Dani Balint, nimeni altul decât fiul lui Sile Cămătaru, a petrecut la o nuntă, a urcat băută la volan și a distrus un Mercedes de peste 100.000 de euro.

Conform anchetatorilor, pe 29 iulie 2020, în jurul orei 5:00, polițiștii din Iași aveau să fie anunțați despre faptul că, în zona CUG, a avut loc un accident rutier. Imediat, un echipaj de la Rutieră a ajuns în zonă. Polițiștii au găsit-o pe tânără teafără, dar, când au testat-o, a ieșit la iveală faptul că ea se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Giorgiana Iordache
Giorgiana Iordache

Giorgiana Iordache, acuzată că a șofat băută

 

Oamenii legii au arătat că rezultatul a fost de 0,72 miligrame de alcool pur în aerul expirat. Ea a fost dusă la spital, pentru prelevarea de probe biologice. Giulia a povestit că venise atunci la Iași împreună cu Dani Balint pentru a participa la nunta surorii lui Vandam Constantin. Acolo, tânăra ar fi consumat o cantitate destul de mare de alcool. Surse din cadrul anchetei au precizat că tânăra s-ar fi supărat pe iubitul ei la petrecere și ar fi plecat nervoasă.

Aceasta nu ar fi ținut cont că a consumat alcool și a urcat la volanul unui bolid marca Mercedes. Oamenii legii au spus că aceasta ar fi apăsat prea mult pedala de accelerație pe strada de lângă Hotelul „Capitol”, iar, la intersecția cu drumul principal, nu ar mai fi frânat.

 

Bomba sexy, la un pas de o tragedie

 

Anchetatorii ieşeni spun că Giorgiana Iordache ar fi trecut de intersecție, ar fi sărit cu bolidul Mercedes peste o rigolă, ar fi trecut pe sub o conductă de gaz și s-ar fi oprit după ce a distrus un gard. Bolidul pe care îl conducea Giulia valorează peste 100.000 de euro.

Autoturismul a fost serios avariat în urma impactului. „Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, au declarat atunci reprezentanții Poliţiei ieşene.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.