Protest în stradă pentru demiterea celui mai mare parazit bugetar din Iași

2166
Petru Movila doarme
Petru Movila doarme

@ Societatea civilă intenționează să organizeze pe 26 octombrie a.c un protest pentru demiterea lui Petru Movilă cel care ocupă funcția de city-manager al municipiului Iași și al cărui raport de activitate se întinde pe două pagini și câteva rânduri

Societatea civilă va organiza luna aceasta în fața Primăriei Iași un protest pentru a-i cere primarului Mihai Chirica să-l demita pe city-managerul Petru Movila. Motivul este cel prezentat de Dezvaluirea.ro într-o ediție anterioară și anume faptul că salariul mare primit de Movilă nu se justifică având în vedere ca în raportul de activitate pe anul trecut se se găsește mare lucru. ‘’Vom solicita primarului municipiului Iași demiterea administratorului public în persoana domnului Petru Movilă pe motiv de neîndeplinire a atribuțiilor de serviciu și viciu de imagine adus instituției. Ca probă vom prezenta raportul de activitate al acestuia ca fiind o gravă bătaie de joc față de instituțiile statului’’, a spus Dan Ștefan, organizatorul protestului.

notificare protest Movila
notificare protest Movila

Acesta preconizează participarea a 100 – 200 de persoane la acest protest. De asemenea grupul de protestatari va defila spre Palatul Culturii pe pietonalul bulevardului Ștefan cel Mare și  Sfânt către Prefectură. Într-o ediție anterioară în articolul repostat mai jos am arătat că anul trecut Primăria Iași i-a plătit lui Movilă o leafă de 23.000 euro iar in raportul său de activitate sunt trecute câteva întâlniri.

Cel mai mare parazit bugetar din Iași: 23.000 euro pentru 5 întâlniri

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.