O femeie din Iaşi şi-a ucis soţul! Cuţitul, înfipt direct în inimă! GALERIE FOTO (EXCLUSIV)

17471
Cucuteni - rudele victimei Andries
Cucuteni - rudele victimei Andries

@ După ce au sărbătorit de Sfânta Maria, o femeie din satul Bărbătești, comuna Cucuteni și-a înjunghiat soțul in inimă @ În urma incidentului, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au trimis-o în judecată pe Maria Andrieș @ Ieşeanca de 63 de ani este acum acuzată de omor

O femeie din judeţul Iaşi este acuzată că şi-a ucis soţul! După ce au sărbătorit de Sfânta Maria Andries , o femeie din satul Bărbătești, comuna Cucuteni, și-ar fi înjunghiat soțul in inimă. Acum, în urma incidentului, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au trimis-o în judecată pe Maria Andrieș. Astfel, ieşeanca în vârstă de 63 de ani este acuzată de omor. Grozăvia a avut loc la începutul lunii septembrie 2022. Aşadar, doi soți din localitatea Bărbătești, comuna Cucuteni, care trăiau împreună de 40 de ani, s-au certat atât de tare încât s-a ajuns la crimă. Într-un acces de furie, Maria Andrieș i-a înfipt soțului, Vasile, în vârstă de 65 de ani, un cuțit în inimă.
S-a întâmplat în jurul orei 1:00, iar bărbatul a murit pe loc. Femeia le-a spus anchetatorilor că s-ar fi apărat deoarece bărbatul ar fi vrut să o atace cu o rangă. ’În  miezul nopții a venit și ne-a trezit băiatul lor de 30 de ani, cel care locuia împreună cu ei. A spus: <<Veniți repede că mama l-a omorât pe tata. Când am ajuns el era intins pe jos, era mort. Ea (Maria Andrieș- n.r) le-a spus politistilor ca el a vrut sa o atace cu o rangă. Eu nu am vazut nicio ranga. Apoi, ea s-a dus dupa pridvor și a luat cuțitul, nu stiu cum putea sa faca asta daca el fugea dupa dansa cu o rangă în mînă. Acum ne pregătim de inmormantare. Copii lor sunt plecați la Iași sa preia cadavrul’’, ne-a spus Constantin Andrieș, fratele victimei.

Medicii nu au mai putut face nimic

Medicii ieşeni nu au mai putut face nimic pentru victimă. Autorităţile au fost anunţate despre producerea incidentului printr-un telefon la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112. Totuşi, echipajul medical ajuns la faţa locului nu a mai putut face altceva decât să declare decesul victimei. “A fost o solicitare pentru un pacient inconștient, înjunghiat de către soție. Am trimis o ambulanță tip C2 de la Pașcani și un echipaj B2 de la Târgu Frumos. La locul solicitării au găsit un bărbat prezentând la nivelul regiunii precordiale o plagă prin înjunghiere, de aproximativ 2 cm, pacient în stop cardio-respirator (asistolă), înjunghiat de către soție, aparent după consumul de alcool și al unui conflict verbal și fizic. S-au efectuat manevrele de resuscitare, însă, din păcate, victima nu a răspuns manevrelor, declarându-se decesul”, a afirmat prof.dr. Diana Cimpoeșu, coordonatoarea UPU-SMURD Iași.

Crimă oribilă în cea mai veche așezare din România. De ziua ei i-a băgat soțului un cuțit in inimă. Foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.