O vedeţi?! Ea este domnişoara acuzată că s-a dat asistentă medicală pentru a păcăli ieşeni!

1876
O femeie cu masca de protectie la gura si la nas, condusa de un barbt in spatele sediului Judecatoriei Iasi
Ana Maria Todirel este acuzata din nou de comiterea unei infractiuni de catr procurori

@ O individă acuzată că a păcălit un pensionar după ce s-a dat drept asistentă medicală a păţit-o din nou @ După ce a fost condamnată o dată, femeia a fost trimisă iarăşi în judecată @ Acum, Ana Maria Todirel va fi nevoită să dea din nou ochii cu judecătorii, dar pentru înşelăciune

O individă acuzată că a păcălit un pensionar după ce s-a dat drept asistentă medicală a păţit-o iarăşi. După ce a fost pedepsită o dată, femeia a fost trimisă iarăşi în judecată.
Astfel, vineri, 7 octombrie 2022, Ana Maria Todirel a fost trimisă în judecată, de data aceasta sub acuzaţia de înşelăciune. Acum, urmează ca Judecătoria Iaşi să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistraţii vor asculta ce au de spus anchetatorii şi femeia, pentru a putea lua o hotărâre în acest caz.

Ana Maria Todirel, condamnată după ce a păcălit un pensionar

Amintim că, recent, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au condamnat-o pe Ana Maria Todirel la 1 an și 2 luni de închisoare, cu suspendare, pentru furt calificat. Oamenii legii spun că tânăra ar fi păcălit un pensionar din Iași să îi dea cardul pe mână și ar fi plecat cu 4.000 de lei. Acel proces al Anei Maria Todirel (24 de ani) a început pe 19 mai 2021. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au trimis-o în judecată sub acuzația de furt calificat. Ana Maria Todirel a ajuns în atenția polițiștilor ieșeni în urmă cu mai bine de un an, după ce ar fi abordat un bătrân. Tânăra a intrat în vorbă cu bărbatul și a încercat să obțină de la acesta cât mai multe detalii.
Astfel, ea a aflat că acesta are 71 de ani și că are mai multe probleme medicale. Tânăra i-a spus că ea este asistentă medicală și că l-ar putea ajuta. Crezând că a dat norocul peste el și că ar putea primi o mână de ajutor, pensionarul a invitat-o pe aceasta acasă la el, pentru a-i cere câteva sfaturi. După ce a ajuns cu tânăra acasă, bătrânul i-a arătat acesteia câteva acte medicale. Ana Todirel i-ar fi dat câteva sfaturi, iar, mai apoi, bătrânul ar fi vrut să-i facă un cadou, în semn de mulțumire. Nu avea bani în casă, însă i-a spus tinerei că-i dă un card bancar. După ce i-a dat cardul, a rugat-o să meargă la bancă și să scoată 4.000 de lei.

Femeia a ajuns în cătuşe la Iaşi

Anchetatorii au spus că Ana Maria Todirel a mers la bancă, a scos 4.000 de lei și s-a întors acasă la pensionar. Tânăra i-a dat banii bătrânului, însă avea pus la punct un plan. Anchetatorii au afirmat că aceasta a așteptat ca victima să plece la baie, a luat banii și a dispărut. Când și-a dat seama că a fost furat, bătrânul a cerut sprijinul polițiștilor ieșeni. Mai apoi, oamenii legii au reușit să o identifice și să pună mâna pe femeie.
„Agenții din cadrul Secției III de Poliție au identificat o tânără de 22 de ani, bănuită de comiterea infracțiunii de furt. Pe 31 martie 2021, aceasta ar fi sustras 4.000 de lei din locuința unui bărbat. Pe 25 aprilie 2021, tânăra a fost dusă la audieri, iar, mai apoi, a fost reținută pentru 24 de ore. Tânăra a fost prezentată, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași”, au spus atunci reprezentanții Poliţiei ieşene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.