Palmă trasă poliţiştilor ieşeni! Femeie acuzată aiurea că ar fi urcat băută la volan! (EXCLUSIV)

641
Politist si alcooltest
Politist si alcooltest

@ Magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi le-au tras o palmă poliţiştilor ieşeni @ Astfel, aceştia au scos la iveală faptul că o femeie a fost acuzată aiurea că ar fi urcat băută la volan @ Ieri, Mihaela Gabriela Dumea a fost achitată pentru conducere sub influenţa alcoolului

Magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi le-au tras o palmă poliţiştilor ieşeni! Aşadar, aceştia au scos la iveală faptul că o femeie a fost acuzată aiurea că ar fi urcat băută la volan.
Ieri, Mihaela Gabriela Dumea a fost achitată pentru conducere sub influenţa alcoolului.

„Instanţa dispune achitarea inculpatei Mihaela Gabriela Dumea pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, întrucât nu există probe că aceasta a săvârşit infracţiunea ce a făcut obiectul acţiunii penale”, au afirmat judecătorii ieşeni.

Femeie acuzată aiurea că ar fi urcat băută la volan!

De remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul Mihaelei Gabriela Dumea a început pe data de 19 februarie 2021.

Femeia, consultant financiar de meserie, în vârstă de 47 de ani, a fost trimisă în judecată procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Ce au spus procurorii ieșeni

Oamenii legii au menționat că Mihaela Gabriela Dumea, de meserie consultant financiar, a intrat în vizorul lor în urmă cu aproape patru ani. „Pe 31 decembrie 2019, în jurul orei 13:48, polițiștii au fost sesizați telefonic prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112 de către un martor, care a reclamat faptul că autoturismul său, parcat pe strada Hlincea, din municipiul Iași, a fost acroșat de o altă mașină a cărei șoferiță se află sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii au procedat la identificarea autoturismului și a șoferiței, în persoana inculpatei M.G.D.”, au afirmat procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Anchetatorii ieșeni au adăugat că Mihaela Gabriela Dumea a fost găsită cu alcoolemie după producerea accidentului rutier. „Întrucât inculpata mirosea a alcool, aceasta a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ea a fost dusă la Institutul de Medicină Legală Iași pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Așadar, buletinul de analiză toxicologică a indicat o valoare a alcoolului în sânge de 1,83 grame la mie la prima probă, respectiv 1,70 grame la mie la a doua mostră recoltată. Fiind audiată în cauză, inculpata a avut o atitudine sinceră, declarând că recunoaște și regretă săvârșirea faptei”, au încheiat procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.