Patronul abatorului din Germania cu sute de romani infectati Covid executat la Iasi de Fisc

1759
Clemens Tönnies
Clemens Tönnies

@ Clemens Tönnies patronul abatorului din Germania cu peste 1.000 de romani infectati cu Covid 19 detine la Iasi compania Orgapic care lucreza peste 4.000 de hectare de teren in judet @ Firma a fost amendata cu 12.000 lei de Fiscul iesean deoarece s-a sustras de la plata unor impozite

O buna parte din lucratorii abatorului din Germania unde au fost depistati romani bolnavi cu Covid 19 ar putea fi din judetele Iasi si Botosani. Asta deoarece patronul abatorului Clemens Tönnies detine in judetul Iasi compania Orgapic, societate care lucreaza peste 4.000 de hectare de teren in Iasi si Botosani. Presa germana scrie ca in abatorul Tönnies din Gutersloh (Germania) au fost depistati peste 1.000 de romani infectati cu Covid 19. Abatorul a fost preluat de armata deoarece sefii companiei au refuzat sa livreze autoritatilor adresele imobilelor unde erau cazati muncitorii romani si bulgari infectati.

Compania amendata de Fiscul iesean

Intr-o editie anterioara in articolul cu titlul ‘’ANAF a prins pestele mare la Iasi. Presedintele Schalke 04 a dosit 3,5 milioane euro’’, am aratat ca in urma unui control efectuat de Fiscul iesean s-a constatat ca societatea Orgapic a dosit vreo 16,5 milioane lei de ochii Fiscului si asta pentru a nu plati impozite pentru acesti bani. „Din verificarile efectuate asupra documentelor financiar contabile puse la dispozitie respectiv a modului de inregistrare a in contabilitate a veniturilor si cheltuielilor care au stat la baza stabilirii profitului impozabil si a impozitului pe profit echipa de inspectie fiscala a stabilit o diferenta de baza impozabila in suma de 16.430.025 lei din care s-a dedus pierderea fiscala de recuperat in suma totala de 15.466.688 lei si respectiv un impozit pe profit suplimentar in suma de 154.134 lei”, se arata in raportul intocmit de Fisc.

Din acest motiv firma a fost amendata de Fisc cu 12.000 lei. Orgapic a contestat la Tribunalul Iasi actul de control al Fiscului, procesul fiind in derulare.

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.