Patronul magazinelor „La doi pasi”. Gaura „in gestiune” de milione de euro

3266

@ Zilele trecute a dat ”ortul popii” si cealalta firma a lui Constantin Ionita, patronul magazinelor de sub brandul LaDoiPasi din Iasi @ Gaura se indreapta spre o suma uriasa de ordinul milioanelor de euro

Incet, incet incepe sa iasa la suprafata adevarata fata a lui Constantin Ionita, personajul care se prezenta prin Iasi ca un mare businessman de succes deoarece administra in municipiul Iasi un numar de 6 magazine sub brandul LaDoiPasi (brandul apartine Metro, Ionita a platit pentru a folosi marca). Astfel, dupa ce la inceputul lunii februarie judecatorii au constatat insolventa firmei care administra magazinele LaDoiPasi, respectiv L&D Marketing SRL, zilele trecute magistratii de la Tribunal au constatat ca si cealalta societatea patronata de Ionita si anume General Distribution& Trade SRL, firma care se ocupa tot cu comertul de marfuri, se afla practic in pragul falimentului. Astfel, la scurt timp dupa ce s-a constatat insolventa General Distribution& Trade SRL au aparut si primii creditori si anume Sema Management SRL care revendica 15.999.516 lei, OTP Bank – 14.394.337 lei si culmea firma lui Ionita si anume L&D Marketing care pretinde ca a furnizat catre cealalta societatea din „grup” marfuri in valoare de 2.765.647 lei.

Plangeri penale de la cumatri

In editiile anterioare am aratat si-a inselat practic cumatrii si finii de la care a imprumutat bani, vreo 26 miliarde lei vechi, ”uitand” sa-i mai returneze. Am aratat acest lucru in editia din data de 31 ianuarie 2018 in articolul cu titlul „Patronul magazinelor „La Doi Pasi urmarit pentru o teapa de zeci de miliarde. Dosar penal pentru inselaciune” . Ionita s-a imprietenit cu familia Stanescu de la Lunca Cetatuii careia i-a cununat sau botezat copiii, convingandu-i astfel sa amaneteze aurul pentru a-l imprumuta cu bani. Nimeni nu stie unde s-au dus banii.
Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.