Sute de ieseni vor bloca maine un drum judetean plin de gropi. Reactia dura a sefului judetului

3911

@ Sute de locuitori din localitatile, Tibanesti si Glodenii Gandului au anuntat ca vor bloca astazi in DJ 248 A protestand astfel pentru ca aceasta artera de circulatie este plina de gropi @ „Era bine daca cetatenii protestau si cand se furau banii de afaltare. Drumul este inca sub contract cu firma Ted a domnului Branza”, a spus Maricel Popa, prsedintele Consiliului Judetean Iasi, institutia care are in administrare acest drum

Sute de cetateni din localitatile Tibanesti si Glodenii Gandului au anuntat ca vor bloca maine 1 martie, DJ 249 aratandu-si astfel nemultumirea fata de faptul ca aceasta artera de circulatie este plina de gropi. De altfel, drumul va fi blocat la intrarea in satul Glodenii Gandului acolo unde se afla una dintre cele mai distruse portiuni din aceasta artera judeteana. Contactat telefonic de jurnalistii Dezvaluirea.ro, presedintele Consiliului Judetean Iasi, Maricel Popa a aratat ca stie in ce stare se afla acest drum judetean adaugand ca vina apartine exclusiv constructorului si anume firma Con Ted Company patronata de Cornel Branza. „Era bine daca cetatenii protestau si cand se furau banii de afaltare. Drumul este inca sub contract cu firma Ted a domnului Branza. Am facut recent un nou audit si am constatat lucrari care au fost platite si neefectuate. Sigur o a sa incercam sa gasim o solutie pentru a repara acest drum”, a spus Maricel Popa, presedintele Consiliului Judetean Iasi.

Plangeri la DNA

Trebuie reamintit ca povestea asfaltarii acestui drum judetean a ajuns la Directia Nationala Anticoruptie. Initial, dupa o scurta vizita in teren, dupa ce a constatat ca asfaltul turnat pe drum de firmele lui Branza se putea smulge cu mana presedintele Consiliului Judetean Iasi a depus primul o plangere penala la DNA. Dupa aceea si Cornel Branza a depus o plangere la DNA impotriva lui Maricel Popa acuzandu-l de abuz in serviciu pentru ca nu i-a decontat lucrarile. Numai ca, DNA Iasi a luat in considerare numai plangerea depusa de Branza. Dupa plangerea lui Branza au fost facute perchezitii la CJ iar lui Maricel Popa i-a fost pus sechestru printr-o poprire pe salariu. Rezultatul: drumul este plin de gropi si sute de locuitori din satele din zona vor protesta.
Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.