Prins băut la volan, șeful Poliției a sărit pe geamul la baie și s-a ascuns în cotețul găinilor

4110
Constantin Mălăuți politist si Dumitru Simionescu si Dumitru Simionescu încătușat
Constantin Mălăuți politist si Dumitru Simionescu si Dumitru Simionescu încătușat

@ În seara zilei de 9 aprilie când a fost prins băut la volan, fostul șef al Poliției Hârlău, Dumitru Simionescu s-a făcut de râs până la capăt @ A fugit din Spitalul Hârlău unde a fost dus pentru recoltarea probelor bilogice și s-a ascuns în cotețul de găinilor de pe proprietatea unui alt polițist care are casa lângă unitatea medicală

Încătușat de foștii săi subalterni pentru că a fost prins băut la volan, în seara zilei de 9 aprilie a.c fostul șef al Poliției Hârlău a decis să se facă de râs până la capăt. Astfe, după ce a fost încătușat pentru că făcea scandal Dumitru Simionescu a fost dus la Spitalul din Hârlău pentru recoltarea probelor biologice. Aici, Simionescu a spus că vrea să meargă la toaletă. Însă, ajuns la toaletă, Simionescu a blocat ușa și a ieșit pe geamul de la baie. După aceea a sărit gardul spitalului și a intrat în curtea casei vecine care aparține unui polițist pe nume Vasile Crețu. Aici, Simionescu s-a ascuns în cotețul găinilor unde l-au găsit agenții de la Rutieră. Din acest motiv, Simionescu este cercetat acum și pentru săvârșirea infracțiunii de violare de domiciliu. În cursul zilei de ieri, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău l-au reținut pe Simionescu și este de așteptat să se solicite judecătorilor să aprobe arestarea preventivă. Simionescu a fost prins după ce a condus băut și a condus sub influența băuturilor alcoolice și a provocat un accident.  ‘’În seara zilei de 09 aprilie a.c., Poliția Orașului Hârlău a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza localității Scobinți a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale, respectiv un șofer care conducea un autoturism a intrat în coliziune cu o mașină parcată, ulterior acesta continuând deplasarea. Cu ocazia verificărilor efectuate în teren, polițiștii au identificat conducătorul auto sus-menționat. Acesta a fost condus la sediul poliției și fiind testat alcoolscopic, a rezultat o alcoolemie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost transportat la o unitate sanitară în vederea recoltării de probe biologice’’, a transmis IPJ Iași.

Candidat USR la Primăria Cotnari cu prietenul Mălăuți

Înaintea acestui incident Constantin Simionescu și-a anunțat  candidatura pentru funcția de primar al comunei Cotnari, din partea USR, cu sprijinul vechiului său prieten Constantin Mălăuți. Acesta din urmă candidează pentru un post de consilier local din partea USR. Pe afișele electorale cei doi apar împreună. Vorba românului, ‘’cine se aseamănă, se adună’’. Și Mălăuți a fost prins în trecut, băut la volan (vezi aici). De altfel, în perioada în care Simionescu a fost șef al Poliției Hârlău, problemele penale ale lui Mălăuți au dispărut în neant. În fotografia din deschiderea acestui articol îi puteți vedea pe cei doi cum fac bășcălie din uniforma de polițist, în perioada în care Simionescu era șef la Hârlău. Potrivit unui martor la dezmăț cei doi erau băuți bine când a fost făcută această fotografie. Trebuie făcută precizarea că Mălăuți nu a fost niciodata polițist.

Bombă! Fostul șef al Poliției Hârlău a fost reținut de procurori. A condus mangă de beat

 

 

 

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.