PROIECTII CINEMATOGRAFICE IN AER LIBER, SPECTACOL DE TEATRU SI ACTIVITATI EDUCATIVE PENTRU COPII, IN WEEK-END, LA PALAS

648

Primul week-end din vacanța mare se anunță distractiv pentru prichindei, în ansamblul Palas. Copiii sunt invitați să se amuze de peripețiile „Celor trei purceluși” și să afle lucruri interesante despre „Orășelul Copiilor”, în timp ce pentru cei mari se desfășoară „Serile Filmului Românesc”.

De joi până duminică inclusiv, în perioada 13 – 16 iunie 2019, Amfiteatrul Palas găzduiește Serile Filmului Românesc. În fiecare zi, de la ora 21.30, pe ecranul de mari dimensiuni vor rula pelicule din cadrul secțiunii „Cele mai bune filme ale anului 2018/2019”. Pe 13 iunie ai întâlnire cu „Moromeții 2” (2018), în regia lui Sterea Gulea, la a cărei proiecție vor fi prezenți Toma Cuzin și Tudor Giurgiu. Vineri, afli „Secretul fericirii” (2018), într-un film de Vlad Zamfirescu. Invitați vor fi regizorul și Irina Velcescu.  Sâmbătă, va rula producția „Să nu ucizi” (2019), ai cărei regizori sunt Cătălin Rotaru și Gabi Virginia Șarga, care vor participa la eveniment, iar duminică, „Coborâm la prima” (2019).  Regizorul Tedy Necula va veni să se întâlnească cu publicul, alături de Victoria Cociaș și Adrian Păduraru. Prețul biletelor este de 10 lei și pot fi cumpărate online, pe site-ul www.ateneuiasi.ro și de la Candy Barul Amfiteatrului Palas.

Duminică, maratonul distracției începe la ora 12.00, în parcul Palas, acolo unde se instalează „Orășelul Copiilor”. Ajuns la cea de-a zecea ediție, evenimentul este conceput pentru a „traduce” pe înțelesul celor mici lumea adulților. Mai exact, prichindeii află, prin joc și joacă, cum funcționează instiuții precum primăria, banca, poșta, biblioteca, filarmonica și nu numai. Printre experiențele inedite de care se vor bucura curioșii vor fi și testarea meseriilor de polițist, pompier sau asistent pe salvare. Multe alte activități interesante îi vor aștepta pe ștrengari, în „Orașelul Copiilor”, un eveniment organizat de asociația Amicus Iași, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași și ansamblul Palas.

De la ora 19.00, copiii sunt așteptați la Amfiteatrul Palas, acolo unde se vor întâlni cu „Cei trei purceluși”. Spectacolul este oferit de trupa „Teatropolis Junior” din București și le promite spectatorilor o incursiune într-o lume de poveste, despre aventurile celor trei persoanaje jucăușe, pândite de pericol. Veselie, dans, umor, muzică originală, acompaniament live de chitară sunt ingredientele unei seri magice pentru copii, la Amfiteatrul Palas. Biletele sunt 25 de lei și pot fi achiziționate de la Centrele Info Palas Mall și online, pe www.palasmall.ro și www.iabilet.ro.

Până duminică inclusiv, la parterul Atriumului Palas se desfășoară Bag Expo și Expo Mineralia. Târgurile vin în întâmpinarea pasionaților de accesorii cu numeroase propuneri de genți, articole de marochinărie și bijuterii realizate din pietre prețioase sau semiprețioase, în tendințele verii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.