Războiul taberelor din PNL Iași, faza pe înjurături. Un consilier județean o insultă pe fostul ministru al Educației

3311
Alexandru Muraru, Costel Alexe si Ovidiu Pricope
Alexandru Muraru, Costel Alexe si Ovidiu Pricope

@ În timp ce actualul președinte al Consiliului Județean Iași, Costel Alexe a anunțat că-l susține pe Ludovic Orban, pentru președinția PNL, Alexandru Muraru, actualul șef al organizației ieșene a liberalilor este de partea lui Florin Cîțu @ Însă, la Iași bătălia interna s-a ascuțit atat de mult incat, un consilier județean din tabăra lui Alexe, Ovidiu Pricope a injurat-o in spatiul public virtual pe Monica Anisie, fostul ministru al Educației

S-au împărțit taberele in PNL Iași. „Gașca” lui Costel Alexe, presedintele Consiliului Judetean Iasi îl sustine pe Ludovic Orban in timp ce noul presedinte al liberalilor ieseni, deputatul Alexandru Muraru, și-a aratat sprijinul pentru Florin Cîțu. „Îl susțin pe Florin Cîțu în competiția internă pentru funcția de președinte al Partidului Național Liberal! Aceste alegeri nu sunt împotriva cuiva, sunt pentru un alt fel de a face politică. Europa se schimbă, România se schimbă, trebuie să ne schimbăm și noi și să ne adaptăm la ceea vor oamenii de la noi. Proiectul „România liberală” pentru următorii 8 ani este rețeta de succes pentru România, iar Florin este tipul de om politic pe care oamenii vor să-l vadă conducând un partid puternic, orientat spre dezvoltare, profesionalism, integritate, valori europene, cu relații instituționale solide în parteneriatele externe”, a postat pe pagina sa de Facebook, in urma cu doua zile Alexandru Muraru.

Înjurătură din tabăra Alexe

La aceasta postare, Monica Anisie,  fostul ministru al Educației, a adăugat un comentariu, in sensul ca il felicita pe Alexandru Muraru, precizand că și ea se alătura echipei lui Florin Cîțu. La comentariul Monicăi Anisie a răspuns cu o insulta, redactata într-un mod agramat, Ovidiu Pricope, fost candidat al PNL Iasi pentru functia de primar al comunei Bălțați, in prezent consilier judetean. Practic, Pricope o înjura pe Monica Anisie. „Monica Anisie, mai dute in ceia”, a scris Ovidiu Pricope, scriind dute in loc de du-te.

Ulterior, comentariul lui Pricope a fost sters. Ovidiu Pricope se afla in „tabăra” lui Costel Alexe.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.