Reţea de trafic de droguri, anihilată la Iaşi! Judecătorii i-au arestat pe cei 6 indivizi! (EXCLUSIV)

932
perchezitii DIICOT
perchezitii DIICOT

@ O reţea de trafic de droguri a fost anihilată la Iaşi @ Duminică seara, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi i-au arestat pe cei 6 suspecţi @ Aceştia sunt cercetaţi de procurori pentru trafic de substanţe interzise

 

O reţea de trafic de droguri a fost anihilată la Iaşi! Duminică seara, 11 iunie 2023, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi i-au arestat pe cei 6 suspecţi.

„Instanţa admite propunerea de arestare preventiva a inculpatului Flavian Andrei Babciuc, cercetat pentru trafic de droguri de risc şi de mare risc în formă continuată. Admite propunerea de arestare preventiva a inculpatului Paul Ştefan Nicolae Bamboi, cercetat pentru trafic de droguri de risc şi de mare risc în formă continuată. Admite propunerea de arestare a inculpatului Sergiu Ionel Ştefan.

Admite propunerea de arestare preventiva a inculpatului Castro Al Nimri, cercetat pentru trafic de droguri de mare risc. Admite propunerea de arestare preventiva a inculpatului Alexandru Macsim. Admite propunerea de arestare preventiva a inculpatei Manuela Londono Meesters, cercetată pentru trafic de droguri de mare risc. Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor pe o durata de 30 de zile”, au afirmat magistraţii.

canabis
canabis

Reţea de trafic de droguri, anihilată la Iaşi!

 

Demn de remarcat este faptul că decizia nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Cel mai probabil, cei 6 indivizi vor ataca hotărârea la instanţa superioară, respectiv la Curtea de Apel Iaşi.

Astfel, rămâne ca judecătorii de la această instanţă să decidă în zilele următoare ce se va întâmpla cu cei 6 indivizi.

 

Ce au spus anchetatorii ieşeni

 

Oamenii legii au precizat faptul că Flavian Andrei Babciuc, Paul Ştefan Nicolae Bamboi, Sergiu Ionel Ştefan, Castro Al Nimri, Alexandru Macsim şi Manuela Londono Meesters au intrat în vizorul lor în urmă cu câteva zile.

Cei 6 au fost săltaţi şi duşi la audieri, iar, sâmbătă, 10 iunie 2023, au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Duminică, aceştia au fost duşi de anchetatori cu propunere de arestare preventivă la Tribunalul Iaşi. Principalele acuzaţii aduse de oamenii legii în acest caz sunt cele de trafic de droguri de risc şi de mare risc în formă continuată.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.