S-a intors roata. Director de la Fisc executat silit

1544

@ Viorel Ungureanu, fost director al Fiscului iesean este executat silit de o firma de leasing @ In acelas timp, firma lui Ungureanu Expert Cont UCV a fost verificata de colegii sai de la Fisc si pentru ca ”patronii” nu sunt multumiti de concluziile verificarilor, actul de control a fost contestat la Tribunal dar judecatorii au solicitat unele relatii si de la parchet

Viorel Ungureanu, fost director al Fiscului iesean in perioada guvernarii PDL si care dispunea executarea celor care nu-si achita datoriile se lupta in aceste zile, sa scape la randul sau, de o executare silita demarata de un executor in urma unei solicitari venite din partea unei firme de leasing. Astfel, firma de contabilitate a lui Viorel Ungureanu, respectiv Expert Cont UCV a achizitionat in leasing un autoturism Peugeot dar nu a mai platit ratele. Datoria in valoare de circa 10.000 de euro a ajuns la o firma de recuperari creante si anume Invest Capital LTD care se lupta impreuna cu un executor sa recupereze banii. Ungureanu contesta in justitie executarea silita dar pana acum cererile sale au fost respinse.

Firma in razboi cu Finantele, dosar la parchet

Firma pe care a infiintat-o Expert Cont UCV SRL i-a adus numai necazuri lui Ungureanu in ultimii ani. S-a ajuns pana acolo incat dupa ce  au verificat aceasta firma colegii sai finantisti de la Bacau  au depus si o plangere penala din cauza unor suspiciuni de abuz in serviciu si conflict de interese. Plangerea penala a fost depusa in noiembrie 2016 si vizeaza afacerile facute de aceasta firma, relatia Directiei de Finante cu aceasta firma in perioada in care institutia era condusa si de Viorel Ungureanu. Dupa ce a inregistrat plangerea penala depusa de Fiscul bacauan, Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi a deschis dosarul nr.847/P/2016. De altfel, firma Expert Cont UCV  a contestat in justitie  ultimul act efectuat de Fisc. Numai ca judecatorii au suspendat judecarea acestui dosar deoarece au solicitat unele lamuriri de la Parchet.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.