Scandal după concursul pentru manager la un spital din Iaşi! Ministerul Transporturilor, chemat în judecată!

1854
Cristina Mitrofan
Cristina Mitrofan

@ Scandal după concursul pentru manager la un spital din Iaşi: Ministerul Transporturilor a fost chemat în judecată @ Astfel, Cristina Elena Mitrofan a dat în judecată ministerul de resort @ Scandalul izbucneşte după concursul pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Căi Ferate Iaşi @ Mitrofan solicită în instanţă suspendarea executării actului administrativ, respectiv rezultatul concursului

Scandal după concursul pentru manager la un spital din Iaşi: Ministerul Transporturilor a fost chemat în judecată! Aşadar, Cristina Elena Mitrofan a dat recent în judecată ministerul de resort! Scandalul izbucneşte după concursul pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Căi Ferate Iaşi. Mitrofan solicită în instanţă suspendarea executării actului administrativ, respectiv rezultatul concursului.

Scandal după concursul pentru manager la un spital din Iaşi

Acum, urmează ca Tribunalul Iaşi să stabilească un prim termen al litigiului. Mai apoi, judecătorii ieşeni vor asculta ce au de spus toate părţile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz. Amintim că dr. Mihai Glod şi dr. Cristina Mitrofan, contracandidat şi actual manager interimar, au contestat rezultatele interviului de selecţie, ultima probă care ar fi făcut departajarea de 3 sutimi în favoarea dr. Mihai Glod. Recent au fost publicate rezultatele: dr. Mitrofan a pierdut o sutime, şi rămâne cu 9.53, în timp ce dr. Glod a câştigat patru sutimi, şi rămâne cu nota finală de la interviu de 9.50, suficient pentru a-şi consolida poziţia.

Candidaţii – umăr la umăr

Candidaţii au mers umăr la umăr la fiecare probă. Dr. Mihai Glod a obţinut o notă mai mare la testul grilă, 8.30, faţă de 8.00, cât a luat dr. Cristina Mitrofan, în timp ce, la probele următoare, s-a impus dr. Mitrofan, dar la o diferenţă mai mică. La analizarea şi susţinerea proiectului de management, aceasta a obţinut 9.79, faţă de 9.66, cât a luat dr. Glod, în timp ce, la interviul de selecţie, a luat 9.54, faţă de 9.46, cât a obţinut dr. Glod. După contestaţie, la ultima probă, notele au fost modificate în 9.53 şi 9.50. Practic, diferenţa s-a făcut la testul-grilă, unde cele 30 de sutimi obţinute suplimentar de dr. Glod au fost suficiente pentru a-i asigura un avantaj şi după prezentarea proiectului de management şi după proba interviului de selecţie.

Cum ajunge un medic cu cazier penal director de spital. Pentru postul de paznic dosarul ar fi fost respins

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.