Scandal în lumea medicală! Doctor din Iași, pedepsit în urma unui conflict cu fosta soţie! (EXCLUSIV)

2804
Medic
Medic

@ Scandal în lumea medicală: un doctor din Iași a fost pedepsit în urma unui conflict cu fosta nevastă @ Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au amendat penal pe Michel Christian Wassouf cu suma de 8.900 de lei @ Acesta a fost pedepsit pentru violenţă în familie şi lovire sau alte violenţe @ Medicul a susţinut non-stop că este nevinovat

Scandal în lumea medicală! Un doctor din Iași a fost pedepsit în urma unui conflict cu fosta nevastă! Aşadar, ieri, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au amendat penal pe Michel Christian Wassouf cu suma de 8.900 de lei. Acesta a fost pedepsit pentru violenţă în familie şi lovire sau alte violenţe.

„Instanţa admite în parte acţiunea exercitată de partea civilă A.M.A. Îl obligă pe inculpat să îi plătească părţii civile suma de 4.000 de lei reprezentând daune morale. Admite în parte acţiunea exercitată de partea civilă A.T. Îl obligă pe inculpat să îi plătească părţii civile suma de 3.000 de lei reprezentând daune morale”, au afirmat judecătorii ieşeni.

Mana unui judecator cu un ciocanel
Mana unui judecator cu un ciocanel

Scandal în lumea medicală din Iași!

 

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul medicului Michel Christian Wassouf a început în luna iulie 2021. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis în judecată pentru violenţă în familie şi lovire sau alte violenţe.

Anchetatorii ieșeni au afirmat că scandalul dintre cei doi medici, Michel Christian Wassouf și fosta sa soție, A.M.A., a intrat în atenția lor în urmă cu mai bine de 4 ani. „Pe 6 octombrie 2018, în intervalul orar 12:30 – 13:30, în timp ce se afla în autoturismul proprietate personală, conducând în zona Pod Bucium – intersecția Cotnari, inculpatul a lovit-o pe soția sa, persoana vătămată, împingând-o cu capul de geamul din dreapta-față al vehiculului”, au declarat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Cumnata ar fi fost lovită cu piciorul în șold

 

Oamenii legii au adăugat că medicul ieșean Michel Christian Wassouf, în vârstă de 36 de ani, și-ar fi lovit și cumnata, în urma scandalului.

„În aceeași zi (6 octombrie 2018), inculpatul a amenințat-o pe cumnata sa, persoana vătămată A.T., după care a prins-o cu mâna stângă de gât, iar, cu mâna dreaptă, a tras-o de păr, ulterior lovind-o cu piciorul în zona șoldului stâng. Astfel, inculpatul i-a provocat acesteia suferințe fizice și leziuni. Pe parcursul urmăririi penale, acesta nu a recunoscut comiterea faptelor. Precizăm că toate persoanele beneficiază de prezumția de nevinovăție până la pronunțarea unei hotărâri judecătorești definitive”, au încheiat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Judecatoria Iasi
Judecatoria Iasi

Medicul Michel Wassouf şi-a susţinut mereu nevinovăţia

 

Pe de altă parte, doctorul Michel Christian Wassouf a susţinut mereu, atât în cadrul urmăririi penale, cât şi în timpul procesului, că totul este o înscenare.

Aşadar, medicul a susţinut că nu a lovit-o nici pe fosta soţie, dar nici pe fosta cumnată a lui. De altfel, de-a lungul ultimilor ani, între cei doi foşti soţi au existat relaţii tensionate şi diferite plângeri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.