O comuna din judet a ramas fara primarie. Executorul evacueaza toata cladirea

1876
Primaria Tibana
Primaria Tibana

@ In cursul saptamanii care urmeaza executorul judecatoresc Bogdan  Tufeanu va proceda la evacuarea Primariei Tibana din actualul sediu @ Cladirea a fost pierduta in instanta @ In cursul zilei de ieri Judecatoria Iasi a aprobat evacuarea Primariei Tibana

Primaria Tibana a ramas definitiv fara sediu. In cursul zilei de ieri, Judecatoria Iasi a aprobat executarea silita a Primariei Tibana adica evacuarea din sediul pe care il detine in prezent (vezi aici). S-a ajuns aici dupa ani  de zile de procese care au fost pierdute de Primaria Tibana. Institutia condusa de primarul social-democrat Gheorghe Rotaru s-a judecat cu o persoana fizica Florin Stefan cel care ar fi cumparat cladirea de la  lichidatorul firmei Grizzly SRL, societate detinuta atunci de Laurentiu Popescu, unul dintre primii afaceristi prosperi din Iasi din perioada post-decembrista. Deoarece SC Grizzly SRL intrase in faliment lichidatorul firmei a vandut bunurile printre care si cladirea primariei. Anterior insa, Grizzly SRL vanduse cladirea catre Consiliul Local Tibana.

Primarul: ”Pentru ca intram in campanie electorala”

Gheorghe Rotaru
Gheorghe Rotaru

Dupa cum am mai spus cele doua parti s-au judecat ani de zile revendicand proprietatea asupra cladirii iar in cele din urma judecatorii i-au dat dreptate lui Florin Stefan. „Evacuarea se face acum pentru ca suntem in campanie electorala. Avem finantare, am semnat contractul cu constructorul incepem sa construim o primarie noua. O sa incercam sa ajungem la o intelegere. Probabil cel care cere evacuarea vrea sa platim chirie. Insa nu putem plati o chirie de 10.000 euro pe luna”, a spus Gheorghe Rotaru, primarul comunei Tibana.

Constantin MAZILU

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.