Dezastru in PSD Iasi! Cel mai vechi primar a plecat la PNL

3270
Gheorghe Hritcu primar Scobinti
Gheorghe Hritcu primar Scobinti

@ Organizatia judeteana a PSD, condusa de Maricel Popa pare sa se dezintegreze @ Gheorghe Hritcu, cel mai vechi primar PSD din judetul Iasi a decis sa treaca la PNL @ ‘’Nu am avut ce face. In comuna Scobinti electoratul a migrat spre dreapta si asta datorita prestatiei PSD din perioada lui Dragnea. In plus suntem nemultumiti de fondurile care au fost alocate pana acum pentru dezvoltarea comunei noastre’’, a spus Gheorghe Hritcu

Judetul Iasi nu mai este ‘’fief al PSD’’ iar organizatia judeteana condusa de Maricel Popa inregistreaza cele mai rezultate politice din perioda post-decembrista. S-a ajuns pana acolo incat unii dintre cei mai vechi dintre primari au decis sa treaca la PNL nemultumiti fiind de modul in care au fost sprijiniti in eforturile de dezvoltare a comunelor de guvernarile social-democrate din ultimul deceniu. Zilele trecute cel mai vechi primar PSD din judetul Iasi a decis sa treaca la PNL. Este vorba despre Gheorghe Hritcu, primar al comunei Scobinti din anul 2000. Acum termina cel de-al 5 lea mandat de primar iar pentru urmatorul a decis sa candideze din partea PNL. Asta in conditiile in care toate celelalte 5 mandate le-a obtinut pe listele PSD. ‘’Electoratul comunei Scobinti s-a mutat spre dreapta. Asta din cauza prestatiei catastrofale a PSD din perioada Dragnea. Noi avem o comunitate foarte mare de cetateni plecati in afara,  cetateni care nu voteaza cu PSD. Am pierdut alegerile europarlamentare si prezidentiale in aceasta comuna, a castigat PNL desi eu eram primar PSD. In plus noi am fost neglijati in ceea ce priveste alocarea fondurilor pentru proiectele de dezvoltare. Noi ne-an dezvoltat mai mult din fonduri proprii’’, a spus Gheorghe Hritcu.

Hemoragie de primari social-democrati

Comuna Scobinti este una dintre cele mai mari din judetul Iasi avand circa 8.000 de locuitori. Intr-o editie anterioara am aratat ca si alti primari PSD din judetul Iasi au ales sa treaca in barca PNL (vezi aici). Este vorba despre Stefan Timofte de la Tomesti, Iulian Marcu-Ungheni, Georgel Popa-Mosna, Mirica Dodan-Costuleni etc. Mai trebuie adaugat ca, pe ultima suta de metri inainte de depunerea candidaturilor si Ionel Oneaga, primarul comunei Gropnita a decis sa se inscrie in PNL.

Ionel Oneaga
Ionel Oneaga

Constantin MAZILU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.