Șeful Jandarmiei Iași și-a strâns de gât copilul diagnosticat cu leucemie

2156
Antonio Sitaru
Antonio Sitaru

@ Motivarea instanței in cazul lui Antonio Sitaru, șef al serviciului de ordine publica din cadrul Jandarmeriei Iași descrie fapte ingrozitoare @ Antonio Sitaru și-a strâns de gât copilul care fusese diagnosticat cu leucemie

Locotenent-colonelul Antonio Sitaru și-a strâns de gât copilul care fusese diagnosticat cu leucemie, arata magistrații militari ieșeni in sentinta prin care l-au condamnat pe acesta la o pedeapsă de 8 luni de inchisoare cu suspendare. Totul s-a petrecut in data de 13 septembrie 2020 in jurul orei 9:30 în timp ce fosta soție se ducea cu masina si cei doi copii baiatul S.D.C acum in varsta de 16 ani si o fetiță spre Cimitirul Socola pentru a aprinde niste lumanari la niste morminte. Femeia și băiatul au fost agresati în timp când au oprit la un magazin să cumpere niște lumânări. Băiatul a fost prins cu mâna de gât de tatăl său deoarece a sărit in apărarea mamei sale. ‘’În data de la data de 13.09.2020, în jurul orei 9.30, persoana vătămată B. B. a plecat de la domiciliul său cu autoturismul în care se aflau și cei doi copii minori, S. D.C și S. M. spre Cimitirul Socola Mică din mun. Iași, iar în dreptul magazinului NON STOP, Poitiers, Rondul Vechi, a oprit autoturismul, a coborât și s-a dus singură să cumpere candele, cei doi minori rămânând în mașină, cu portierele închise. In scurt timp când a revenit, l-a văzut pe fostul soț, Sitaru Antonio lângă mașină, care era agitat și a venit direct la ea și a întrebat-o de ce îi obstrucționează accesul la copiii săi, a prins-o de mână să-i ia cheia de la mașină, ea s-a opus creându-se o busculadă între cei doi foști soți în urma căreia inculpatul a reușit să-i ia din mână cheia autoturismului persoanei vătămate. Pe acest fond, a ieșit din mașină persoana vătămată minoră S.D.C care s-a interpus între părinții săi, l-a prins de tricou pe tatăl său.  Sitaru Antonio l-a tras, iar inculpatul s-a întors către minor, i-a pus o mână în gât și cu cealaltă l-a lovit în zona coastelor, peste spate de mai multe ori, iar la țipetele minorei S.M inculpatul a încetat, s-a dus la mașina sa, nu înainte de a agita pumnul și a le transmite că ”vă mănânc eu” și apoi a plecat de la fața locului’’, se arata in sentinta magistratilor Tribunalului Iași.

Atât mama și copilul au necesitat câteva zile de îngirjiri medicale. Anterior băiatul fusese diagnosticat cu leucemie. In momentul in care a fost investigat s-a constatat ca avea o ‘’roșeață’’ pe  gât care putea fi de la tratamentul prin chimioterapie. Antonio Sitaru a fost condamnat pentru savarsirea infractiunii de violența în familie.

Citește și ‘’Bombă! Șef al Jandarmeriei Iași condamnat la închisoare după ce și-a bătut copilul și soția’’.

Constantin MAZILU

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.