Șocant! Președintele PSD Iași a promovat mesaje din propaganda lui Putin

1158
Maricel Popa-si Vladimir Putin
Maricel Popa-si Vladimir Putin

@ Presedintele PSD Iași, Maricel Popa a criticat astazi vizita in Romania a vicepreședintelui SUA, Kamala Harris @ Pe grupul de WhatsApp al PSD Iași, Maricel Popa promoveaza mesaje cu idei extrase din propaganda Rusiei legate de razboiul cu Ucraina @ Mai mult, Popa intretine o discutie in care se acrediteaza ideea că vizita vicepreședintelui SUA echivaleaza cu o intrare a Romaniei in razboi cu Rusia @ Asta in conditiile in care presedintele PSD, Marcel Ciolacu a salutat vizita in Romania a vicepresedintelui SUA

Președintele PSD Iași, Maricel Popa a promovat astazi mesaje putiniste pe grupul intern de discutii al organizatiei. Practic mesaje promovate in aceasta perioada de propaganda rusă, potrivit cărora romanii ar putea intra ‘’intr-un razboi care nu-i al nostru’’, arme biologice în Ucraina şi avioane ucrainene în România au fost ideile vanturate pe grupul de WhatsApp al PSD Iași. Mai mult decat atat pesedistii vad in vizita Kamalei Harris la Bucuresti ca o intrare a Romaniei in razboi. Asta deoarece pesedistii sustin ca vicepresedintele SUA le-ar fi cerut romanilor sa duca in Ucraina avioanele donate de Polonia. S-a ajuns pana acolo incat Kamala Harris a fost numita ‘’nulitate’’. Totul a plecat de la postarea unui consilier in care acesta a preluat aceste elemente din propaganda rusă iar presedintele PSD Iasi, senatorul Maricel Popa, nu numai ca a fost de acord cu aceste idei a si repostat mesajele respective. ‘’Și iata de ce vine Kamala la Bucuresti. Maximul pe care SUA la obtinut de la Polonia a fost OK-ul in ceea ce priveste donarea MIG-urilor catre SUA in schimbul dotarii armatei Ucrainei cu F-16. Si asta rețineți sa face gratis. Acum SUA are niste MIG-uri pentru care sa gaseasca transportator catre Ucraina. Polonezii au iesit singuri din joc iar nemtii au refuzat sa primeasca acele avioane pe teritoriul lor. Astfel incat venire Kamalei Harris se face pentru a ordona autoritatilor romane transferul MIG-urilor catre Ucraina. Daca servantii nostri vor accepta totul  ar echivala cu o sinucidere pentru noi. Oficial devenim parte a conflictului, iar Rusia poate considera că România i-a declarat război’’, se arata in mesajul repostat de Maricel Popa.

repostare Maricel Popa
repostare Maricel Popa

Sefii de la Bucuresti sunt de alta parare

Din capturile de imagine cu discutiile care au intrat in posesia noastra reiese ca majoritatea membrilor PSD Iasi sustin aceasta propaganda putinista. ‘’În acest caz este obligatoriu ca parlamentarii noștri să se impună pentru a nu se permite să fim transformati in carne de tun’’, a postat Dumitru Anchidin, fostul director al CFR Marfa, membru al PSD Iasi.  Asta in conditiile in care presedintele PSD, Marcel Ciolacu a salutat vizita in Romania a vicepresedintelui SUA. ‘’România se află acum în prima linie a democrației occidentale și contăm pe sprijinul Statelor Unite ale Americii pentru a o apăra împreună. Acesta este mesajul principal pe care i l-am transmis astăzi doamnei vicepreședinte al SUA, Kamala Harris, pe care am asigurat-o de deplinul nostru angajament în protejarea valorilor noastre democratice și a intereselor de securitate pe care națiunile noastre le au în calitate de aliați NATO’’, a postat Marcel Ciolacu pe Facebook.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.