Sentinţă-bombă, emisă la Iaşi! O bancă, obligată să îi plătească daune morale fostei şefe a Fiscului! (EXCLUSIV)

3342
Colaj cu Sorina Eliza Marin si Banca Transilvania
Colaj cu Sorina Eliza Marin si Banca Transilvania

@ Sentinţă-bombă, emisă la Iaşi: o bancă, obligată să îi plătească daune morale fostei şefe a Fiscului @ Astfel, recent, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au admis în parte acţiunea formulată de Sorina Eliza Marin @ Aşadar, Banca Transilvania a fost obligată să îi achite acesteia daune morale de 1.000 de lei

Sentinţă-bombă, emisă la Iaşi: o bancă, obligată să îi plătească daune morale fostei şefe a Fiscului. Recent, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au admis în parte acţiunea formulată de Sorina Eliza Marin.

„Instanţa admite în parte acţiunea având ca obiect răspundere civilă delictuală formulată de reclamanta Sorina Eliza Marin în contradictoriu cu pârâta Banca Transilvania SA. O obligă pe pârâta Banca Transilvania să îi achite reclamantei suma de 1.000 de lei, cu titlu de daune morale, precum şi suma de 100 de lei, cu titlu cheltuieli de judecată, constând în taxă judiciară de timbru”, au afirmat judecătorii ieşeni. Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Sentinţă-bombă, emisă la Iaşi!

Astfel, fosta șefă a Finanțelor ieșene i-a chemat în judecată pe reprezentanții Băncii Transilvania pe 16 noiembrie 2021. Sorina Eliza Marin, fosta șefă a Fiscului ieșean, a cerut daune morale în urma unei erori care ar fi fost comisă de instituția financiară.

Aşadar, femeia le solicita magistraților din cadrul Judecătoriei Iași să oblige banca amintită la plata unor daune morale în valoare de 10.000 de lei.

 

Sorina Eliza Marin a dat în judecată Banca Transilvania

 

Fosta șefă a Fiscului ieșean Sorina Eliza Marin a decis să acționeze în judecată Banca Transilvania după ce a fost contactată pe rețeaua de socializare Facebook.

„Eu am încheiat cu Banca Transilvania un contract de credit cu card Visa Gold / Mastercard Forte, contract pe baza căruia a fost deschis un cont bancar. Pe 11 septembrie 2020, am fost contactată pe aplicația Facebook Messenger de C.C., care m-a informat că a primit prin intermediul Poștei o serie de documente care îmi aparțineau și pe care mi le-a transmis prin câteva poze. Astfel, am constatat că banca a transmis către domnul respectiv o notificare ce îmi era destinată mie și în cuprinsul căreia se indicau datele mele cu caracter personal, datele legate de contractul de cont curent, informații cu privire la sumele total creditate și ratele restante ce nu au fost achitate la termen, precum și copii după contractele încheiate cu banca”, a precizat Sorina Eliza Marin în cererea adresată judecătorilor ieșeni.

Fosta șefă a Fiscului ieșean a adăugat că, în opinia ei, reprezentanții Băncii Transilvania ar fi comis o faptă ilicită. „Fapta ilicită constă în neglijența flagrantă a organelor pârâtei în gestionarea datelor mele cu caracter personal, ce a dus la divulgarea acestora către terțe persoane, fără autorizarea mea”, a încheiat Sorina Eliza Marin.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.