Tradarea de la Sfanta Racla din Iasi. Ponta racoleaza pesedisti cu oameni de la ALDE

3861
Ponta si Abalasi

@ Fiind invitat in Capitala Moldovei pentru a participa Sarbatorile Iasului si a praznui hramul Sfintei Parascheva, Victor Ponta a profitat de ocazie pentru a incerca sa mai racoleze niste primari PSD @ Acesta a fost ajutat de Bogdan Abalasi, fostul subprefect ALDE al judetului Iasi @ ”Nu inteleg intrebarea”, a raspuns Abalasi cand a fost intrebat despre numarul primarilor PSD prezenti la intalnire

Prezent in Capitala Moldovei dupa ce a fost invitat sa participe la Sarbatorile Iasului si la praznuirea hramului Sfintei Parascheva fostul premier Victor Ponta a profitat de ocazie pentru a incerca sa-si mareasca micutul partid Pro Romania. Dupa cum arata si fotografiile realizate de Dezvaluirea.ro, desi a inchiriat la Hotelul Astoria din Iasi o sala in care incap, stand pe scaune doar vreo 50 de persoane, Victor Ponta a organizat la Iasi o intalnire regionala a formatiunii sale politice. Dupa aceea, Ponta si omul sau de la Iasi, au incercat sa organizeze o intalnire cu primari membri ai PSD cu intentia de a-i convinge pe acestia sa adere la noua platforma politica. Surpriza consta insa in faptul ca ”omul” lui Ponta de la Iasi este fostul subprefect ALDE al judetului Iasi, Bogdan Abalasi. Acesta a sunat personal zeci de primari din judetul Iasi pentru a-i invita sa participe la o intalnire ”cu domnul presedinte Victot Ponta”. Abalasi este un dezertor si traseist politic prin excelenta, s-ar inscrie si in partidul tractoristilor daca i-ar da o functie. Culmea, dupa ce a fost demis din functia de subprefect, in august 2017, Abalasi s-a trezit somer iar primarului PSD al comunei Tomesti, Stefan Timofte i s-a facut mila si l-a angajat pe un post de taiat frunze la caini adica pe o functie de ”consilier al primarului”. Nu stim nici pana astazi pentru ce este platit individul cu 3.500 lei net pe luna desi am solicitat demult un raport de activitate. Desi este platit de un primar PSD, Abalasi nu are nici o jena in a faulta partidul condus de Dragnea. ”’M-a sunat domnul Abalasi si mi-a spus sa vin la o intalnire cu Victor Ponta. Mi-a spus ca vreo 12 primari PSD au confirmat prezenta la respectiva intalnire. Eu i-am spus ca nu ma duc si dupa aceea nu mi-a mai spus ora si locatia intalnirii”, a spus un primar PSD din judetul Iasi.
Contactat telefonic de Dezvaluirea.ro, Maricel Popa, presedintele PSD Iasi a spus ca a aflat despre o asemenea intalnire dar a adaugat ca nu cunoaste ca vreun primar social-democrat sa fi confirmat prezenta. In aceste conditii l-am sunat pe Bogdan Abalasi si l-am intrebat cati primari PSD s-au intalnit cu Victor Ponta. Raspunsul sau a fost stupefiant. ”Nu inteleg intrebarea. La revedere domnule jurnalist”, a spus Abalasi.
Sa reamintim ca Abalasi a fost schimbat din functie deoarece la negocierile dintre PSD si ALDE conducerea prefecturii judetului Iasi a revenit in totalitate social-democratilor. Contactati de Dezvaluirea.ro, liderii locai ai ALDE au spus ca nu-l mai considera pe Abalasi membru al formatiunii politice de vreo doua luni deoarece acesta s-a indreptat catre Pro Romania. Este lesne de inteles ca Abalasi a parasit ALDE pentru ca nu l-a mai sustinut pentru functia de subprefect. Totul pentru ciolan.
Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.