Un ieşean a scăpat de acuzaţia de viol, dar tot a fost trimis la puşcărie! Totul, după o sechestrare de persoane! (EXCLUSIV)

161
Mainile unui barbat pe gratiile unui penitenciar
Mainile unui barbat pe gratiile unui penitenciar

@ Un ieşean a scăpat de acuzaţia de viol, dar a fost trimis la puşcărie @ Astfel, ieri, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat pe Vasilică Paşcu la 7 ani de temniţă, pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi tâlhărie @ Individul a scăpat de acuzaţiile de viol şi ameninţare, după ce cele victimele şi-au retras plângerile prealabile

Un ieşean a scăpat de acuzaţia de viol, dar tot a fost trimis la puşcărie! Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat ieri pe Vasilică Paşcu la 7 ani de temniţă, pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi tâlhărie.

Individul a scăpat de acuzaţiile de viol şi ameninţare, după ce cele victimele şi-au retras plângerile prealabile. „Instanta ia act că persoana vătămată A.E.V. nu s-a constituit parte civilă în cauză, iar persoana vătămată M.D. a renunţat la pretenţiile civile formulate în cursul urmăririi penale”, au afirmat ieri judecatorii ieseni.

Ieşean trimis la puşcărie de judecători!

De remarcat este faptul că sentinţa emisă ieri de judecătorii ieşeni nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Acest proces al individului a început pe 13 octombrie 2022. Procurorii l-au trimis în judecată pe ieşean sub acuzaţiile amintite.

Vasilică Pașcu a intrat în vizorul anchetatorilor ieşeni în urmă cu câteva luni. Însă polițiștii din Iași îl cunosc de mai demult, pentru că nu a stat departe de problemele cu legea. Acum, acesta a fost acuzat că ar fi violat o tânără, ar fi sechestrat-o pe aceasta și pe o colegă de-a ei, iar, din apartamentul în care se aflau cele două, ar fi luat bani și un telefon mobil.

Ce au mai spus anchetatorii despre Vasilică Paşcu

Tinerele care au trecut printr-o noapte de foc se cunoșteau de ceva vreme cu Pașcu. Astfel, ieşeanul a mers în apartamentul în care cele două tinere.

„Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au condus la cercetări și au reținut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, viol și tâlhărie calificată. Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că acesta ar fi lipsit de libertate două tinere, într-un apartament din municipiul Iași. De asemenea, ar fi sustras bani și un telefon mobil și ar fi violat-o pe una dintre ele”, au afirmat la scurt timp de la incident reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iași. Ulterior, Vasilică Paşcu a ajuns după gratii, fiind arestat preventiv.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.