Una dintre cele mai mari reţele de trafic de droguri, destructurată la Iaşi! 13 indivizi, trimişi în judecată de anchetatori! (EXCLUSIV)

4365

@ Una dintre cele mai mari reţele de trafic de droguri a fost destructurată la Iaşi @ În urma cercetărilor, 13 indivizi au fost trimişi în judecată de anchetatori @ Aşadar, Sebastian Dumitrescu, Vasile Ursu, Petru Zamfir, Erwin Alin Muller, Robert Constantin Roman, Paula Stoica, Ana Maria Păduraru, Nicoleta Avădanei, Petronela Udilă, Jan Tiugă, Ionuţ Lucian Radu, Constantin Udilă şi Elena Cojocaru vor fi nevoiţi să dea explicaţii în instanţă

Palatul-de-Justitie Iasi
Palatul-de-Justitie Iasi

Recent, una dintre cele mai mari reţele de trafic de droguri a fost destructurată la Iaşi! Astfel, în urma cercetărilor, 13 indivizi au fost trimişi în judecată de anchetatori.

Procurorii din carul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) i-au trimis recent în judecată pe Sebastian Dumitrescu, Vasile Ursu, Petru Zamfir, Erwin Alin Muller, Robert Constantin Roman, Paula Stoica, Ana Maria Păduraru, Nicoleta Avădanei, Petronela Udilă, Jan Tiugă, Ionuţ Lucian Radu, Constantin Udilă şi Elena Cojocaru. Acuzaţiile aduse de procurori sunt cele de traficul de droguri de risc şi de mare risc.

 

Una dintre cele mai mari reţele de trafic de droguri, destructurată la Iaşi!

 

Acum, urmează ca Tribunalul Iaşi să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, judecătorii ieşeni vor asculta ce au de spus toate părţile implicate, pentru a putea lua o hotărâre în acest caz.

Conform anchetatorilor, cei 13 au intrat recent în vizorul lor. Oamenii legii au afirmat că, în urmă cu mai bine de un an, aceştia ar fi alcătuit o reţea de trafic de substanţe interzise.

Sala de judecata
Sala de judecata

13 indivizi, acuzaţi de către anchetatorii ieşeni

 

Aşadar, procurorii DIICOT Iaşi au spus că Sebastian Dumitrescu, Vasile Ursu, Petru Zamfir, Erwin Alin Muller, Robert Constantin Roman, Paula Stoica, Ana Maria Păduraru, Nicoleta Avădanei, Petronela Udilă, Jan Tiugă, Ionuţ Lucian Radu, Constantin Udilă şi Elena Cojocaru s-ar fi ocupat cu traficul de droguri de risc şi de mare risc.

Totul ar fi ieşit la iveală în urma mai multor acţiuni şi percheziţii efectuate de oamenii legii. Acum, rămâne de văzut ce se va întâmpla în continuare cu cei 13 acuzaţi de trafic de droguri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.