Vicele CJ Victor Chirila, seful UNPR Iasi Mircea Manolache si Silviu Gurlui au trecut la Partidul Verde

2367
organizatia Iasi Partidul Verde

@ In organizatia judeteana a Partidului Verde s-au inscris Victor Chirila, vicepresedinte al CJ Iasi, fost lider local al ALDE, consilierul judetean Mircea Manolache, fost lider UNPR si activistul de mediu Silviu Gurlui care a demisionat din USR

Organizatia judeteana a Partidului Verde, formatiune cu o platforma ecologista condusa la nivel national de actorul Florin Calinescu isi consolideaza structurile prin dezintegrarea organizatiilor locale ale ALDE si UNPR. Sebastian Tataru, presedintele organizatiei judetene a Partidului Verde a organizat astazi o conferinta chiar in fata fostului sediu al UNPR de pe bulevardul Stefan cel Mare pentru a-si anunta echipa. „Voi prezenta astazi echipa de la Iasi. Inima verde bate alaturi de mine d e 12 ani la Iasi. Sunt un consecvent sustinator al ideii de Verde. Astazi semaforul s-a schimbat pe culoare verde. Vom avea candidati in toate comunele si orasele din judet. Iasul este alaturi de Florin Calinescu”, a spus Sebastian Tataru.

Prin urmare, liderul UNPR Iasi Mircea Manolache a plecat de la partidul lui Gabriel Oprea cu tot cu sediu.  „Iasul, judetul, tara are nevoie de aceasta binete si ma  refer la mediul inconjurator. Noi vom replanta Romania. Oricat de multe a facut in viata un om nu a  facut nimic daca nu are sanatate nu are nimic. Tocmai de aceea imi doresc foarte mult sa existe o colaborare stransa. Sunt alaturi de aceasta echipa noua, iar presedintele nostru Sebi Tataru ne va aduce pe o pozitie de podium „, a spus Mircea Manolache.

 

Sebastian Tataru a mai spus ca alaturi de al a venit si vicepresedintele Consiliului Judetean Iasi, Victor Chirila fostul lider judetean al ALDE (partidul condus de Calin Popescu Tariceanu). „Dupa cum stiti cand eu am fost si primar la Barnova. Cand am venit de la Barnova la Iasi credeam ca judetul este impadurit. M-am uitat apoi peste statistici si am vazut ca avem  o suprafata impadurita de numai 20 la suta ceea ce este sub media europeana 30 -35 la suta. Am facut parte si din PNL si din ALDE dar avand in vedere ca ma apropii de pensie mi-am dat seama ca sanatatea este importanta. De aceea ma alatur acestei lupte sa avem Iasul verde si judetul Verde”, a spus Victor Chirila.

De asemenea un sustinator al Partidului Verde este si activistul de mediu Silviu Gurlui cel care a demisionat recent din USR. „Sunt astazi bucuros sa fiu alaturi de cei care apara valorile de mediu. Sunt aici sa aduc un sprijin  proiectelor initiate de aceasta formatiune din Iasi dar si de orice institutie sau persoana care lupta sa reduce poluarea”, a spus Silviu Gurlui.

Constantin MAZILU

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.