Ieșean sfâșiat de câinele său în curtea casei. ”Și-a înfipt colții în fața lui”

20170
cainele de pe strada Functionarilor

@ Incidentul s-a petrecut aseară în jurul orei 18.00 pe  strada Funcționarilor nr.5, în municipiul Iași, zona Podu de Piatră @ Victima, în vârstă de 50 de ani a fost mușcată de față și de membre fiind transportată de urgență la spital

Un ieșean în vârstă de 50 de ani a fost atacat aseară în jurul orei 18.00 de câinele său chiar în curtea casei în care locuiește, pe strada Funcționarilor numărul 5 din municipiul Iași. ”A țipat după ajutor și când am intrat în curte câinele era deasupra stapânului său cu colții înfipți în fața lui. Nu puteam să mai luăm câinele de pe stăpânul său. În final ne-am adunat mai mulți și am reușit să alunăm câinele. L-a mușcat peste tot la cap, pe mâini pe picioare”, a povestit un vecin.

Victima a fost  transportată cu ambulanța la spital. Alți vecini au spus însă că animalul s-ar fi apărat după ce stăpânul său a început să-l lovească. „Păi cum dacă stăpânul său a început să lovească câinele cu capul de gard. Câinele s-a apărat. Acest câine este pașnic”, a spus o altă vecină.

Astăzi, la prânz când am realizat fotografiile atasate acestui articol, câinele stătea în fața casei stăpânului său și nu se manifesta deloc violent aducând mai degrabă cu un animal speriat. Nu pare un câine turbat dar totuși nici o instituție a statului nu a verificat până acum dacă nu reprezintă un pericol pentru ceilalți.

Constantin MAZILU

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.