Vrei să câștigi și tu bine din videochat? Poți face asta într-un mod discret, la Preziosa

196
Preziosa videochat Iasi
Preziosa videochat Iasi

Știi când e cel mai potrivit moment să faci bani din videochat? Acum, firește! Cu orice zi care trece, lași pe altcineva să câștige bine. Iar tu aștepți, pentru că nu ești probabil convinsă încă. Îți spui că poate se află, poate zice cineva ceva și tot așa. Știm foarte bine asta pentru că aici, la Preziosa, avem colaborări cu multe fete ca tine. Sunt și ele tinere, iar unele nu vor să spună familiilor lor cu ce se ocupă. Înțelegem că asta e important și pentru ele și pentru tine. Și facem în așa fel încât toată lumea să lucreze liniștit. Cum? Sunt multe feluri în care îți putem proteja intimitatea. De asta spunem chiar că Preziosa iubește discreția. Hai să-ți explicăm și ție ce facem pentru ca tu să poți câștiga bani în liniște!

Îți garantăm confidențialitatea 100%

Ca să te convingi imediat că luăm foarte în serios acest subiect, avem clauze speciale pentru asta în contractul de colaborare dintre tine, ca model, și Preziosa. Adică ne asumăm responsabilitatea de a ține secretă față de persoane din afara studioului faptul că tu lucrezi la noi. Nimeni de la noi nu va publica pe rețele de socializare poze sau filme cu tine fără voia ta. Nicio colega nu va spune cuiva cum te numești, unde locuiești și așa mai departe. Ne purtăm așa față de toate modelele noastre și n-am avut nicio problemă în peste 10 ani de videochat în Iași. Folosim și niște metode tehnice foarte eficiente de protejare a discreției tale. În primul rând, blocăm accesul către contul tău online de model dinspre România. Deci nimeni din țară nu te poate găsi pe net. La fel putem proceda și cu alte țări, dacă ai cunoscuți sau rude plecate acolo la muncă. Modelele de la Preziosa preferă de obicei să blocăm și accesul din Italia, Marea Britanie sau Spania. Rezolvăm asta din câteva click-uri, deci e foarte simplu de făcut. La fel cum noi nu avem voie să dăm date personale despre tine cuiva din afara studioului, nici alte modele nu au voie să facă asta. Sunt lucruri stabilite clar, tot prin contract. Deci nimeni nu se bagă în treburile tale, ci își vede de propriul program de lucru. O să vezi că totul ține mai mult de obișnuință. Odată ce te integrezi în atmosfera de la studio, de liniștești și tu. Nu te mai preocupă așa de mult tema asta pentru că vezi cum trec zilele și nu ți se întâmplă nimic. Pur și simplu vii, lucrezi, îți faci banii și te duci din nou acasă la tine!

La Preziosa, toată lumea acceptă discreția

Pe lângă aspectele astea tehnice și legale, e și un important element uman. Echipa de management de la Preziosa este integral feminină. Suntem doamne și domnișoare cu experiență în domeniu, iar unele dintre noi chiar am fost modele. Așa că rezonăm cu tine din toate punctele de vedere. Și pentru noi a fost importantă discreția. Știm că e esențial să depindă doar de tine dacă, cui și când să spui că lucrezi în videochat în Iași. Treaba noastră este să te protejăm, să-ți generăm confortul emoțional de a lucra relaxată. Facem asta în fiecare zi și te poți convinge chiar tu, făcându-ne o vizită. Te invităm să ne cunoști, să stai de vorbă chiar cu câteva modele de mare succes de la noi. Unele dintre ele își asumă acum deschis jobul, dar unele sunt exact ca tine: foarte discrete. Așa vei putea vedea că poți să faci jobul ăsta ani de zile fără să știe nimeni dintre cunoscuți. Doar profiți de avantajele jobului și te bucuri discret de ele. Singura ta problemă e să-ți cheltuiești banii într-un mod mai puțin vizibil, ca să nu vadă lumea cât de bine îți merge. Dar suntem sigure că o să te descurci de minune cu asta. Așadar, lasă grijile deoparte, că nu merită! Dintre toate modelele care lucrează acum la Preziosa, singurul regret pe care îl au e acela că nu s-au angajat la noi mai devreme. Pentru că văd cât câștigă acum și își dau seama cât au pierdut că s-au hotărât prea greu. Dacă tot stai așa să te gândești, o să-ți vină în minte alte mii de motive de amânare. Pur și simplu fă primul pas și hai să ne cunoaștem!  Noi te așteptăm cu mare drag la Preziosa, studioul de videochat din Iași care iubește discreția!

Contact Preziosa

Telefon/WhatsApp: 0740.234.235

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.