Cel mai mare Mall din Moldova va costa peste 100 milioane euro. Iata dimensiunile Mega Mall

3055
Mall Moldova fi fi de inaltimea unui bloc cu 10 etaje
Mall Moldova

@ Autorizatia de construire pentru noul Mall de la Carrefour Era (Mall Moldova) a fost emisa la data de 11  iulie a.c si are numarul 736 astfel incat lucrarile pot demara oricand in perioada urmatoare @ Dupa finalizarea investitiei complexul commercial va avea o suprafata construita de aproape 100.000 metri patrati @ Noul Mall va avea o inaltime circa 23 metri cat un bloc cu 10 etaje si va fi deservit de peste 6.000 locuri de parcare

 

Mall Moldova despre care investitorii Prime Kapital si Ermes Holding sustin ca va fi cel mai mare din zona va avea intr-adevar dimensiuni impresionante. ‘’Prezenta documentaţie vizează extinderea construcţiilor existente cu un corp de clădire având regim de inaltime P+E Parţial cu funcțiunea centru comercial funcţiuni mixte (spaţii comerciale, alimentaţie publică, cinematograf, birouri şi funcţiuni complementare) şi recompartimentarea partială a spațiilor comerciale existente’’, se arata in autorizatia de construire nr.736 emisa de Primaria Iasi in data de 11 iulie a.c.

Astfel, potrivit documentatiei investitia va ajunge la peste 100 milioane de euro dar va rezulta o suprafata construita foarte mare care va include printre altele numeroase spatii comerciale, un cinematograf etc. Suprafata de teren de care dispun cele doua companii este de 223.951,00 mp. Conform autorizatiei, in final vor rezulta doua cladiri, cea care va cuprinde Mall Moldova si va avea o inaltime de 23 de metri (cam cat un bloc cu 10 etaje) si una mai mica de 15 metri care va avea functiune de centru comercial. Aici va functiona cel mai probabil in continuare hipermarketul Carrefour. Astfel aria construita totala este de 92.745 mp iar aria desfasurata construita este de 119.667,35 mp. Accesul in complexul comercial se va face prin aceiasi pasarela (podul Carrefour Era) iar la intrare se va afla un pilon publicitar inalt care va marca intrarea. Conform documentatiei, dupa finalizarea investitiei vor rezulta peste 6.000 locuri de parcare din care 3.258 numai la Mall. Din documentatie reiese ca pe langa acestea vor fi amenajate suplimentar inca 2.830 locuri de parcare pe langa cele de la Mall, in total 6.088 locuri de parcare.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.