Exclusiv. Cel mai mare Mall din Iasi a primit autorizatie de construire

7806
Mall Moldova
Mall Moldova

@ Municipalitatea ieseana a emis autorizatia de construire pentru Mall Moldova, centrul comercial care va fi amenajat la Carrefour Era @ Beneficiarul autorizatiei este chiar firma Ermes Holding SRL compania care detine hipermarketul Carrefour Era

Primaria Iasi a emis zilele trecute autorizatie de construire pentru Mall Moldova centrul comercial care se va realiza la Carrefour Era. „Autorizatia este emisa, umeaza sa-i fie comunicata beneficiarului”, a spus Sebastian Buraga, purtatorul de cuvant al municipalitatii.

Reprezentantii grupului de investitii care se afla in spatele acestei afaceri, adica Prime Kapital sustin ca acesta va fi cel mai mare Mall din Moldova desi cifrele sunt  mult favorabile Palas. Astfel, in conditiile in care s-a anuntat deja ca in Mall Moldova vor fi 200 de magazine in Palas functioneaza deja 270 de magazine. De asemenea noul Mall va avea 30 de restaurante si o zona intinsa de agrement si cinematograf. Suprafata comerciala va fi de peste 100.000 mp in 4 cladiri care vor avea o inaltime maxima de 33 metri (cat un bloc cu 8 etaje). Chiar daca investitia este realizata de Prime Kapita, beneficiarul autorizatiei de construire este compania Ermes Holding. Am aratat in editiile anterioare cum au ajuns cei de la Prime Kapital  sa controleze intreaga afacere (vezi aici).

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.