DNA Iași față în față cu Marea Corupție: 50 lei pentru un buletin

3366
DNA Iasi
DNA Iasi

@ DNA Iași a trimis in judecată un funcționar dintr-o comună pentru ca ar fi primit indirect de la un investigator sub acoperire al DGA (Directia Generala Anticoruptie) suma de 50 lei sa urgenteze eliberarea unui buletin @ Un procuror DNA ridică o leafă de 16.000 lei pe lună iar un polițist de la DNA sau DGA ridică circa 10.000 lei @ Și procurorul si politistii vor iesi la pensii speciale cel putin egale cu salariul in conditiile in care in ultimii ani, cel putin la Iași, „marile dosare de coruptie” au constat in nimicuri de genul faptei descrise anterior

In cazul in care aveti un vecin bugetar care in numai cativa ani a acumulat o avere cat altii in doua vieți, sau daca locuiți la casă și vine un șmecher și va ridica un bloc in spate, cu autorizatie de la primărie deși regulamentul de urbanism nu o permite mai trebuie să știți că DNA Iași nu are timp să se ocupe de astfel de ”prostii” fiind ocupat cu găinăriile de la țară. Astfel, magistratii Tribunalului Iași au audiat astazi martorul acuzării intr-un dosar in care un functionar din comuna Scânteia din județul Iași ar fi primit in mod printr-un intermediar de la un investigator sub acoperire al DGA suma de 50 lei pentru urgentarea emiterii unui buletin. Mai exact, functionarul in cauza, pe nume Gabriel Vasile Cârlescu, angajat la Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor Scînteia trebuia sa urgenteze eliberarea vizei de reședință. Fapta s-ar fi petrecut pe data de 12.07.2016 iar politistilor DGA și procurorului DNA, Cristian Lucian Lazăr (in prezent șef al DNA Iași) le-a luat 4 ani sa finalizeze acest dosar. Astfel, Gabriel Vasile Cârlescu a fost trimis in judecată pe 18 decembrie 2020. Astazi, la Tribunal a fost audiat Daniel Ursu un țăran din comuna Mironeasa care l-ar fi luat in spatiu pe investigatorul sub acoperire al DGA, Cristian Lucian Lazăr (numele nu este real) care ar fi solicitat eliberarea buletinului. Martorul a dat numai declaratii contradictorii si părea ca habar nu are despre ce este vorba.

Citește și „DNA Iași n-ar prinde hoțul nici dacă i-ar bate la ușă. Primăria iese basma curată dintr-o fraudă uriașa cu fonduri UE„.

Constantin MAZILU

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.