Asistentă medicală, încătuşată în trafic la Iaşi! A urcat la volanul unui bolid BMW după ce a fost într-un „club de fiţe”! (EXCLUSIV)

17960
asistenta medicala
asistenta medicala

@ O tânără de 23 de ani, asistentă medicală, a fost încătuşată în trafic în Iaşi @ După incident, M. T a fost trimisă în judecată şi, recent, a fost condamnată la 1 an şi 2 luni de închisoare, cu suspendare, pentru refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice @ Când a fost oprită în trafic, viitoarea asistentă medicală, ce se afla la volanul unui bolid BMW, a avut o atitudine sfidătoare la adresa agenţilor

O viitoare asistentă medicală, încătuşată în trafic la Iaşi! A urcat la volanul unui bolid BMW după ce a fost într-un „club de fiţe”! După incident, M.T (23 de ani) a fost trimisă în judecată şi, recent, a fost condamnată la 1 an şi 2 luni de închisoare, cu suspendare, pentru refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

„Inculpata M.T va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Consiliului Local al comunei Valea Lupului sau în cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială Iaşi şi Protecţia Copilului, pe o perioadă de 60 de zile”, au afirmat magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi. De remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Maria Theona Tabarcea, acuzată de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice

Procesul studentei ieşene M. T a început în urmă cu câteva luni. Procurorii au trimis-o în judecată sub acuzaţia amintită. Asta, după ce studenta la Şcoala Sanitară a fost reţinută şi, ulterior, arestată la domiciliu de pe 2 mai, până pe 22 iunie 2022.

„Pe 30 aprilie 2022, în jurul orei 1:30, inculpata a condus autoturismul marca BMW dinspre bulevardul Anastasie Panu către strada Elena Doamna și a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, au spus anchetatorii ieşeni.

În ziua respectivă, tânăra, studentă la Școala Post-Sanitară din Iaşi, a plecat de la domiciliul său, la volanul autoturismului marca BMW, pentru a se întâlni cu o prietenă de-a sa. Cele două au mers acasă la o cunoștință comună, unde au luat masa și au ciocnit câte un pahar de vin.

Ieşeanca a urcat la volanul unui bolid BMW după ce a fost într-un „club de fiţe”!

După miezul nopții, cele două au decis să plece. Studenta a urcat la volanul autoturismului marca BMW şi a condus până în zona Clubului „Fratelli”. Cele două prietene au intrat în Clubul „Fratelli”, unde au stat până în jurul orei 1:30, timp în care, cel mai probabil, ambele au mai consumat băuturi alcoolice, după care au decis să plece.

Astfel, M. T. a urcat din nou la volanul autoturismului marca BMW și a condus din fața Clubului „Fratelli”, până în zona Hotelului Hilton. Între timp, un echipaj de Poliţie a observat traseul sinuos al bolidului BMW şi a tras maşina pe dreapta.

„Mai aveţi de prins nişte infractori, nu?!”

Astfel, în jurul orei 1:30, echipajul de Poliție Rutieră a oprit bolidul în trafic. Potrivit înregistrărilor cu camera de tip „body-cam” ale poliţiştilor, tânăra a avut o atitudine sfidătoare şi necooperantă, întrebându-l la un moment dat pe agent: „Câţi ani aveţi?” La solicitarea repetată a agenţilor, tânăra începe să dicteze CNP-ul, afirmând: „O secundă aşteptaţi, nu cred că e grabă… mai aveţi de prins nişte infractori, nu?!”

„Inculpata a avut în continuare o atitudine neadecvată şi recalcitrantă faţă de poliţişti, în cele din urmă, aceasta prezentând cartea de identitate. Inculpata este întrebată dacă a consumat băuturi alcoolice, însă aceasta nu a răspuns, după care i-a fost înmânat un muștiuc în vederea testării cu aparatul alcooltest, pe care inculpata l-a aruncat pe jos, cu dispreț, afirmând că nu știe să îl desfacă, solicitând polițiștilor să îl desfacă ei. Inculpata i-a spus agentului principal de poliție faptul că nu l-a aruncat, ci „a căzut pe jos, sunteţi nebună?””, au spus procurorii.

„Nu poţi să mă ţii cu japca!”

Polițiştii i-au adus la cunoștință că trebuie să îi însoțească la sediul Biroului Rutier în vederea întocmirii actelor de constatare. „Inculpata începe să ţipe şi să devină irascibilă, adresând injurii agenţilor de Poliţie şi având o atitudine necorespunzătoare, respectiv: „Nu conduceam un vehicul pe un drum public, sunteţi nebuni?”, „Nu poţi să mă ţii cu japca!”, „Vezi că este abuz ce faci!” La ora 1:42 este surprins momentul în care inculpata îl zgârie pe agentul de Poliţie, după care îl scuipă pe același agent”, au mai spus oamenii legii.

Având în vedere faptul că nu a vrut să urce în autospeciala de Poliţie, studenta a fost încătușată. Ulterior, M.T a fost dusă la sediul Biroului Rutier, unde a avut în continuare o atitudine necorespunzătoare. În instanţă, studenta ieşeană a recunoscut comiterea faptei, dar a refuzat să dea orice alt fel de declaraţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.