Veste bună pentru mai mulţi membri ai clanului Corduneanu! Arestul la domiciliu, înlocuit cu controlul judiciar!

2372
fratii Corduneanu
fratii Corduneanu

@ Veste bună pentru mai mulţi membri ai clanului Corduneanu: arestul la domiciliu a fost înlocuit cu controlul judiciar @ Decizia a fost luată azi de către judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi @ Astfel, Florinel, Mihai şi Petronel Corduneanu, Gheorghe Rusu şi Remus Constantin Condurache au scăpat de arestul la domiciliu

Veste bună pentru mai mulţi membri ai clanului Corduneanu: arestul la domiciliu a fost înlocuit cu controlul judiciar! Decizia a fost luată astăzi de către judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi.

Aşadar, Florinel, Mihai şi Petronel Corduneanu, Gheorghe Rusu şi Remus Constantin Condurache au scăpat de arestul la domiciliu. Magistraţii i-au pus pe aceştia sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile. Decizia nu este definitivă, aceasta putând fi contestată.

 

Veste bună pentru mai mulţi membri ai clanului Corduneanu!

 

Această veste bună pentru mai mulţi membri ai clanului Corduneanu vine după ce aceştia au fost ridicați în urma unor descinderi. Descinderile au avut loc în urmă cu câteva luni.

„La începutul anului 2021, în municipiul Iași, s-ar fi constituit două grupări infracționale organizate, în scopul acordării de împrumuturi bănești, cu camătă cuprinsă între 20 și 120%, uneori camăta ajungând la 400%. Membrii celor două grupări infracționale organizate ar fi acordat împrumuturi cu camătă doar acelor persoane despre care ar fi avut informații că sunt solvabile. Următoarele categorii de persoane s-ar fi împrumutat de la membrii celor două grupuri infracționale organizate: persoane care ar deține imobile, persoane care ar avea diverse afaceri, împătimiți ai jocurilor de noroc, persoane care ar lucra în instituții publice și persoane care ar săvârși diverse infracțiuni”, au arătat anchetatorii ieşeni.

 

Alina Filip şi Petronel Corduneanu, în război cu Adrian „Beleaua”

 

Demn de remarcat este faptul că Alina Filip şi Petronel Corduneanu au intrat mai demult într-un conflict cu Arian Corduneanu, supranumit „Beleaua”, şi cu nevasta acestuia, Ramona, poreclită „Diamantul roz”.

Întreg scandalul ar fi izbucnit după ce Alina Filip ar fi cumpărat un imobil într-o zonă centrală a Iaşului. Iubita lui Petronel Corduneanu a susţinut că acel imobil ar fi fost dorit şi de către Adrian Corduneanu, motiv pentru care acesta ar fi făcut scandal.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.