Bărbat din Iaşi, arestat pentru viol şi sechestrare! A făcut ditamai scandalul în familie! (EXCLUSIV)

975
Barbat cu mainile incatusate la spate
Barbat cu mainile incatusate la spate

@ Un individ din judeţul Iaşi a ajuns după gratii @ Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au arestat preventiv pentru 30 de zile pe Cristian Panaintescu @ Individul este cercetat pentru violenţă în familie, lipsire de libertate în mod ilegal şi viol 

Un bărbat din Iaşi a ajuns duminică după gratii. Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au arestat pe Cristian Panaintescu.
„Instanţa admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în ceea ce îl priveşte pe inculpatul Cristian Panaintescu. Dispune arestarea preventivă a inculpatului, cercetat pentru săvârţirea infracţiunilor de violenţă în familie, lipsire de libertate în mod ilegal şi viol, pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au precizat judecătorii ieşeni.

Cristian Panaintescu, arestat lipsire de libertate şi viol

De remarcat este faptul că decizia nu e definitivă. De altfel, aceasta a şi fost contestată deja de către ieşeanul Cristian Panaintescu. Acum, urmează ca judecătorii de la instanţa superioară să stabilească ce se va întâmpla în continuare cu individul suspectat de violenţă în familie, lipsire de libertate în mod ilegal şi viol.
Individul a intrat în atenţia procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi în urmă cu câteva zile. Atunci, victima s-a plâns de grozăviile prin care a fost nevoită să treacă.

Ieşeanul, dus după gratii

În urma plângerii depuse la Poliţie, oamenii legii au intrat pe fir şi, sâmbătă, 8 octombrie 2022, au dispus reţinerea pentru 24 de ore a lui Cristian Panaintescu, sub acuzaţiile amintite.
Conform procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, individul şi-a agresat fizic o rudă, făcând un scandal de pomină în familie. Când victima a scăpat din ghearele aresorului, aceasta a mers ţintă la Poliţie pentru a povesti cele petrecute. Numai că ieşeanul Cristian Panaintescu se consideră nevinovat, acesta fiind motivul pentru care a contestat măsura arestării preventive pentru 30 de zile. Acum, acesta speră ca judecătorii ieşeni să decidă punerea sa în libertate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.