Bine ca n-au arestat-o! Amendata de Politie cu 500 lei pentru ca vindea lapte la piata

1800

@ O femeie de 54 de ani a fost amendata cu 500  lei deoarece vindea ilegal „produse lactate” in piata Alexandru cel Bun @ Sa nu uitam ca in luna septembrie o femeie de 60 de ani s-a batut o jumatate de ora cu un violator care o agresase in plina strada si nici o patrula de politie nu a trecut in acest timp prin zona.

Gata s-a schimbat guvernarea iar politistii nostri sunt decisi sa ne scape de infractori. Au disparut scandalagii din cartiere si traficantii de tigari de la  Piata Nicolina  dar a ramas o femeie care vindea ilegal produse lactate in Piata Alexandru cel Bun si astfel aceasta a fost amendata cu 500 lei.  „O femeie, de 54 de ani, din municipiul Iași, a fost sanctionată contraventional, cu amendă în cuantum de 500 de lei, conform Legii nr. 12/1990, deoarece a comercializat produse lactate, fără a îndeplini conditiile legale. De asemenea s-a dispus confiscarea a 10 kilograme de produse lactate”, se arata intr-un comunicat de presa.

Am contactat IPJ Iasi pentru mai multe detalii. Ni s-a transmis ca femeia nu vindea produse lactate  pe jos ci in interiorul unui magazin si nu vindea lapte ci unt pe care il procurase de la cetatenii moldoveni. Caz rezolvat. Sa nu uitam ca in luna septembrie o femeie de 60 de ani s-a batut o jumatate de ora cu un violator care o agresase in plina strada si nici o patrula de politie nu a trecut in acest timp prin zona (vezi aici).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.