Chirica îl numește pe finul patronului Conest, pe funcția de city-manager

7647
Viorel Cozma- Petru Movila cununie
Viorel Cozma- Petru Movila cununie

@ Fostul deputat Petru Movilă, devenit șomer pentru ca PMP nu a mai trecut pragul caută o sinecură bine-plătita tot la stat @ Movilă este „în cărți” pentru a fi numit pe funcția de city-manager al municipiului Iași pe locul liber lăsat de cumătrul lui Chirica, Gabriel Harabagiu care a plecat deoarece este cercetat penal de DIICOT @ Petru Movilă a fost cununat de Viorel Cozma, patron al SC Conest SA firma care i-a dat o casă primarului Mihai Chirica si totodată compania care a încheiat contracte de peste 100 milioane euro cu Primăria Iași

Primăria Iași, este afacerea lor, ei se rotesc între ei pe funcții, ei se îmbogățesc iar tu ieșeanule  stai și injură in trafic pentru ca aceasta municipalitate condusa de neamuri și incompetenți nu va avea niciodată soluții. Astfel, pe funcția de city-manager al municipiului Iași,  in locul cumătrului Gabriel Harabagiu va veni fostul deputat Petru Movila devenit șomer dupa ce PMP nu a mai trecut pragul electoral. Harabagiu a fost nevoit sa plece din fiind inculpat de DIICOT in „Dosarul Zoiosul”. În locul lui Harabagiu vine, dupa cum am spus, fostul Petru Movilă devenit șomer pentru că PMP nu a mai trecut pragul electoral. Movilă are atat de multe aptitudini de „manager” incat nici nu si-a pus problema sa-si faca o afacere privata sa vada cum se castiga banul muncind. Movila vine tot la țâța statului unde leafa intra garantat pe card in fiecare luna. Movilă și-a gasit o sinecura  plătită cu 9.000 lei pe lună de Primaria Iași din banii contribuabililor.

„Famiglia” Conest se reîntregește

Petru Movila si Mihai Chirica
Petru Movila si Mihai Chirica

Odata cu venirea lui Movila in primarie putem spune ca „famiglia” se reîntregeste. Cum care familie? Familia Conest, firma care a încheiat cele mai multe și mai valoroase contracte cu Primăria Iași. Petru Movilă a fost cununat cu medicul Raluca Neagu de Viorel Cozma, patronul SC Conest SA. Înainte sa lucreze la primarie, actualul primar Mihai Chirica a lucrat la Conest. După ce Chirica s-a angajat la primarie și a si devenit primar al municipiului Iasi, firma lui Viorel Cozma a incheiat contracte de peste 100 milioane euro cu Primaria Iasi. Chirica a devenit primar in anul 2015 iar in anul 2018, SC Conest SA avea deja încheiate contracte de 50 milioane euro cu Primaria Iași. De asemenea, Chirica locuiește intr-o vilă ridicata de Conest.

Ce-l recomdandă pe Movilă? De trei ori repetent

Ieșenii de buna credință cred ca pe un post de city-manager trebuie numit un om cu studii adecvate sa gestioneze problemele orasului. E normal sa fie asa. In schimb, Chirica numeste un personaj care a terminat Facultatea de Mecanica Agricola din cadrul Universitatii Tehnice Gheorghe Asachi, cu foarte mare greutate, in urma unor eforturi care s-au intins pe vreo 8 ani. Astfel, Movila a intrat la Facultate in anul 1984 si a terminat-o in 1994. A trecut de primul an dar la al doilea s-a impotmolit, a ramas repetent (vezi aici). Cu mare greutate a trecut in anul trei pe care l-a repetat de vreo doua ori. Acest personaj care trece in prezent printr-un proces de paternitate (vezi aici) a fost deputat de Iasi timp de 16 ani. Rezultatul: Iașul este singurul oraș capitală de regiune care nu este conectat la autostrada, iar media venitului pe cap de locuitor este cea mai mica din Romania. Contactat telefonic, Movila a refuzat sa comenteze.

Constantin MAZILU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.