Continuă scandalul în instanţă între Pepe şi o firmă din Iaşi! Ce au decis judecătorii! FOTO (EXCLUSIV)

473
Artistul Pepe (Nicolae Ionuţ Pascu), îmbrăcat cu o cămaşă albă, descheiată la gât, şi zâmbind larg
Cântăreţul Pepe a dat recent în judecată compania ieşeană Roton, pentru drepturi de autor şi drepturi conexe

@ Continuă scandalul în instanţă între Pepe şi o firmă din Iaşi @ Judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au respins recent o excepţie invocată de societatea Roton @ Amintim că artistul Nicolae Ionuţ Pascu (43 de ani) le cere magistraţilor din cadrul Tribunalului Iaşi să oblige firma Roton la plata unor despăgubiri

Continuă scandalul în instanţă între Pepe şi o firmă din Iaşi! Judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au respins recent o excepţie invocată de societatea Roton!

„Instanta constată că natura juridică a solicitării de la pct. 2 din notele transmise la dosar de reclamant la data de 3.11.2023 nu este cea a unei cereri adiţionale (de completare a acţiunii). Respinge excepţia tardivităţii invocată de pârâtă prin notele de şedinţă depuse la dosar la data de 23.01.2024”, au spus magistratii ieseni la ultimul termen al litigiului. Dosarul a fost amânat pentru 2 aprilie 2024.

Amintim că artistul Nicolae Ionuţ Pascu (43 de ani) le cere magistraţilor din cadrul Tribunalului Iaşi să oblige firma Roton la plata unor despăgubiri.

Pepe vrea bani de la firma Roton

Cântăreţul Nicolae Ionuţ Pascu, acum prezentator al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, le cere magistraţilor din cadrul Tribunalului Iaşi să oblige firma Roton la plata unor despăgubiri. Fostul soţ al Oanei Zăvoranu este nemulţumit din pricina drepturilor de autor şi a drepturilor conexe. Dosarul a ajuns pe rolul Tribunalului Iaşi, fiind declinat de la o altă instanţă, respectiv de la Tribunalul Bucureşti.

Aşadar, Pepe speră ca judecătorii ieşeni să îi dea dreptate şi să oblige compania Roton la achitarea unor despăgubiri, ca drepturi de autor sau drepturi conexe. În cadrul dosarului depus iniţial la Tribunalul Bucureşti pe 2 decembrie 2021, Pepe a solicitat şi rezilierea contractului de cesiune nr. 430 din 20 decembrie 2004.

Totuşi, magistraţii din Capitală şi-au declinat competenţa de soluţionare a dosarului către colegii din Iaşi. „Instanţa admite exceptia necompetentei teritoriale. Declină competenţa în favoarea Tribunalului Iaşi. Fără cale de atac”, au menţionat recent judecătorii bucureşteni.

O carieră de succes pentru Nicolae Ionuţ Pascu

Nicolae Ionuţ Pascu a studiat, între anii 1993 şi 1998, cursul de canto-clasic de la Școala populară de artă, sub îndrumarea profesorului, criticului muzical și compozitorului Camelia Dăscălescu. El a debutat în 1996 la Ploiești, la un festival de muzică ușoară, unde a obținut premiul al treilea. Dar succesul a venit în 1999, când a devenit solistul fostei trupe „Latin Express”, care a introdus pentru prima dată stilul flamenco în România. În vara anului 1999, „Latin Express” a câștigat premiul I la festivalul de muzică ușoară de la Amara, iar, ulterior, locul al doilea la festivalul de muzică ușoară de la Mamaia, cu piesa „Nu te mai doresc”.

Din 2000 şi până în prezent, evoluează individual sub numele Pepe, fiind unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică latino din România. În cariera solo, a lansat următoarele albume: Pepe, 2003, Îmi place, 2003, Cine te iubește, 2002, Inimă nebună, 2004, Fericire și tristețe, 2007, Aruncă-mi o privire, 2011. În 2004 a compus cântecul „Numai iubirea” de pe coloana sonoră a primei telenovele românești de succes, cu acelaşi nume. A fost prezentator și producător al emisiunilor de televiziune „Îndrăgostește-mă de tine” (Acasă TV), „100% adevărat” (OTV), iar, acum, la emisiunea „Te cunosc de undeva!”, de pe Antena 1. De asemenea, el a fost căsătorit cu prezentatoarea TV Oana Zăvoranu.

De asemenea, Roton este una dintre cele mai importante case de discuri din România. A fost înființată în 1994 și activează în domeniul artistic, al promovării, al distribuției de produse fizice și electronice, precum și de producție mecanică.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.