De Craciun avocata Porosnicu munceste intr-o benzinarie. Foto

3090
bty

@ Avocata Porosnicu incaseaza cel putin 30 la suta din despagubirile pe care le primesc victimele accidentelor rutiere @ In aceasta dimineata a primei zile de Craciun avocata Porosnicu era la lucru cu doi clienti in benzinaria OMV din Pacurari

Avocata Gianina Porosnicu, munceste non-stop, nu-si ia liber nici macar de Craciun. In aceasta dimineata Gianina Porosnicu era la lucru in benzinaria OMV din Pacurari, unde discuta cu doi clienti, isi lua si notite pentru un litigiu. Cei doi tineri insirau o serie de evenimente iar Porosnicu punea intrebari si isi lua notite. Instantele de judecata nu lucreaza astazi, magistratii nu vin la lucru decat daca trebuie dispusa vreo arestare urgent si cu toate acestea Porosnicu a dorit sa bifeze un dosar si in prima zi de Craciun. Problema este ca multi client au reclamat faptul ca Porosnicu se infatiseaza numai la semnarea contractelor in care se prevede ca ea incaseaza 30 la suta din valoarea despagubirilor pe care le vor primi clientii in cazul accidentelor rutiere iar dupa aceea, aceasta nu se mai prezinta la procese, cel mult trimite in instanta un angajat al cabinetului sau. Dezvaluirea.ro a prezentat mai multe cazuri de acest fel. In plus, portalul instantelor de judecata este plin de zeci de procese in care Porosnicu se rafuieste cu fostii sai clienti. Este vorba despre oameni care au refuzat sa-i mai de ‘’cota’’ din despagubiri dupa ce au vazut ca nu-si face datoria dupa semnarea contractului. Procesele sunt deschise fie de clienti care cer rezilierea contractului care prevede comisionul celebru de 30 la suta fie de Porosnicu care vrea sa-i execute cu ajutorul unei sentinte pe cei care nu au vrut sa-i mai dea banii in baza respectivului contract.

Cabinetul avocatei este la terase, in benzinarii

Multi ar putea sa se intrebe de ce discuta cu clientii intr-o benzinarie si nu la cabinet asa cum fac toti avocatii din Iasi si nu numai. Desi, aceasta a cumparat casa Iosef Zoller iar prietenul sau primarul Mihai Chirica a aprobat ca in oras sa fie montate mai multe indicatoare catre acest imobil decat spre orice alt monument istoric (Palatul Culturii, Biblioteca Mihai Eminescu) Porosnicu nu-si primeste clientii la casa de pe strada Elena Doamna ci in baruri,  la terase in benzinarii. In aceasta vara, de exemplu, si-a primit clientii la terasa Fire Ribs din Bucsinescu, terasa care se afla pe strada Elena Doamna, putin mai jos de casa lui Porosnicu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.