Document Antifrauda. Outletul din centru, marfuri „originale” fara acte

1429

@ Inspectorii Directiei de Lupta si Antifrauda Fiscala au demonstrat ca au avut dreptate atunci cand au sanctionat firma New Vogue SRL pentru ca la magazinul Outlet de pe bulevardul Stefan cel Mare vindea marfa fara acte de provenienta @ Astfel, Antifrauda a castigat definitiv procesul intentat de firma New Vougue care ar fi dorit sa-i fie anulat procesul verbal de constatare a neregulilor

„In data de 25.04.2018 s-a constatat ca la punctul de lucru din municipiul Iasi strada Stefan cel Mare si Sfant operatorul economic New Vogue SRL detine marfuri expuse spre vanzare a caror marfuri nu poate fi dovedita. Astfel, reprezentantii contribuabilului nu au putut prezenta la momentul controlului documente justificative de provenienta, precum facturi fiscale, avize de insotire a marfii,documente vamale”, se arata in procesul verbal de constatare intocmit de Directia de Lupta si Antifrauda Fiscala in urma controlului efectuat la magazinul Outlet de pe strada Stefan cel Mare si Sfant numarul 7A, outletul detinut de compania New Vougue SRL.

Pentru abaterile constatate Antifrauda a amendat firma cu 20.000 lei. SC New Vougue SRL a contestat  in justitie procesul verbal intocmit de Directia de Lupta Antifrauda dar recent (vezi aici) a pierdut definitiv procesul. De asemenea marfa expusa la vanzare fara documente de provenienta la Outletul respectiv a  fost confiscata. Oare care companie celebra de productie imbracaminte din Europa isi vinde marfurile originale fara documente de provenienta?

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.