Dosarul ‘’Spaga de la Carrefour’’: sentinta surprinzatoare

2019
Carrefour Felicia
Dana Darie a fost acuzata ca a luat mita de la Carrefour Felicia

@ Dana Darie, inspector Protectia Consumatorului trimisa in judecata pentru ca lua mita de la magazinele pe care le controla inclusiv Carrefour Felicia Iasi a fost gasita nevinovata in conditiile in care colegul si complicele sau a fost condamnat

Decizie surprinzatoare a judecatorilor ieseni in dosarul inspectorului de la Protectia Consumatorului trimis in judecata pentru ca lua mita de la magazinele pe care trebuia sa le verifice. Astfel, judecatorii au decis achitarea Danei Darie, inspector OPC Iasi, cea  acuzata ca lua mita, in special in produse, iar printre magazinele care i-ar fi facut cadouri se numara inclusiv Carrefour Felicia din Iasi. Achitarea Danei Darie este suprinzatoare avand in ca celalalt inspector OPC pus sub acuzare Leonida Barbu a fost condamnat la 3 ani xu suspendare fiind judecat prin procedura simplificata deoarece a recunoscut faptele.

Cozonaci si pasca de la Carrefour

Dana Darie si Leonida Barbu au fost trimisi in judecata in luna ianuarie 2017. Cei doi au fost acuzati ca au primit mita atat de la  magazine satesti cat si de la hipermarketuri printre care Carrefour Felicia. De la acest hipermarket inspectorul OPC ar fi primit cozonac si pasca. Dana Darie a spus ca a fost rugata de o batrana, o prietena sa-i cumpere produsele respective de care ave nevoie pentru o pomenire. Cu toate acestea, in cursul urmaririi penale s-a demonstrate ca produsele nu au fost achitate. Sentinta de achitare pronuntata de Tribunal nu este definitiva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.