FASHION SHOW „ATIPIC BEAUTY” SI TARG DE CARIERE, IN WEEK-END, LA PALAS

1020

Sfârșitul de săptămână aduce două evenimente cu tradiție în ansamblul Palas. Cei care caută oportunități de dezvoltare sunt așteptați la Târgul de Cariere, în timp ce un spectacol de modă inedit și emoționant va marca ziua de duminică.

Vineri și sâmbătă, pe 8 și 9 martie 2019, Atriumul Palas Mall găzduiește o nouă ediție a Târgului de Cariere Iași. Evenimentul reunește mai mult de 40 de angajatori din domeniile Automotive, Retail, Resurse Umane, Energie, Inginerie, Financiar-Bancar, Call Center sau IT, care își prezintă oferta de recrutare. Cei care își caută un loc de muncă sau își doresc noi oportunități de dezvoltare pot alege din peste 2.000 de job-uri disponibile. Cei interesați vor putea interacționa direct cu reprezentanții companiilor, vor fi consiliați în redactarea unui CV și vor putea analiza oferta de muncă de la mai mulți angajatori simultan. Vineri, târgul se desfășoară în intervalul orar 10.00 – 19.00, iar sâmbătă va avea un program redus, între orele 12.00 și 18.00.

Duminică este despre femei și despre frumusețea lor. De la ora 19.00, în Atrium va avea loc „Atipic Beauty Iași 2019 supported by Alin Gălățescu”, eveniment organizat de Asociația Open Your Heart, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași. „Frumusețea e în noi, nu în aparențe!” este mesajul transmis prin intermediul unui spectacol de modă aparte, care aduce pe scenă 12 modele fashion, dar, mai ales, 12 modele de viață prin atitudinea lor, în ciuda unor dizabilități. Prezentarea este o lecție de viață, al cărei scop este să transforme ideile preconcepute în credințe pozitive. Ținutele sunt create de designeri români și aduc un omagiu frumuseții feminine. Evenimentul va fi prezentat de Cosmina Păsărin, iar saxofonistului Roland Miklos va susține cu concert.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.