Gurul afaceristilor din Romania ”condamnat” la Iasi pentru o țeapă la buget

996
Cristian Marius Barladeanu
Cristian Marius Barladeanu

@ Doi afaceristi din Iasi, Adrian Mititelu si Cristian Marius Barladeanu au fost obligati in urma cu doua zile de Curtea de Apel Iasi sa scoata din buzunare 206.141 lei pentru a plati datoriile firmei Think Non SRL, o agentie de consultanta pe care  au administrat-o impreauna si au bagat-o in faliment @ Agentia oferea consultanta financiara si IT multor societatilor comerciale @ Dupa acest faliment Marius Barladeanu a infiintat Think Out SRL o platforma care monitorizeaza banii a peste 100 de firme din tara si din strainatate

Unul dintre cunoscutii consultanti din domeniul afacerilor din Iasi a dat de belea. Cristian Marius Barladenu, in prezent manager al platformei Think Out o platforma care ”are grija de banii antreprenorilor, urmarind fluxul de numerar pe care il au in cadrul afacerii” a fost obligat in urma cu doua zile de Curtea de Apel Iasi sa achite statului roman suma 206.141 lei, reprezentand impozitele neachitate de platforma cu care s-a lansat si anume Think Non. Barladeanu trebuie sa acopere aceasta paguba impreuna cu fostul sau partener de afaceri si anume afaceristul iesean Adrian Mititelu. Platforma Think Non, o agentie care oferea consultanta financiara si IT unor societati comerciale a fost gestionata de firma cu acelasi nume Think Non SRL, societate care a dat faliment in mai 2018 in conditiile in care avea datorii neachitate catre bugetul de stat in valoare de 206.141 lei. Fiscul a considerat ca firma Think Non SRL a falimentat din cauza celor doi afaceristi Cristian Marius Barladeanu  si Adrian Mititelu si a solicitat judecatorilor ca cei doi sa fie obligati sa plateasca datoriile catre bugetul de stat prin procedura ”angajarii raspunderii administratorilor”. Cererea a fost aprobata de Curtea de Apel Iasi zilele trecute (vezi aici).

Acum monitorizeaza banii altor firme

Dupa cum spuneam mai sus dupa falimentul platformei Think Non, Barladeanu a infiintat platforma Think Out.  Noua platforma monitorizeaza  cash-flow-ul a peste 100 de firme din Romania, Ungaria si Polonia si ofera consultanta de eficientizare in aceasta directie, vezi aici. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.