Răsturnare de situație! Managerul de la Neuro rămâne cu titlul de doctor in medicină

1686
medic Lucian Eva
medic Lucian Eva

@ Consiliul General al Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare a admis in urma cu cateva zile (foto document) contestatia depusa de  Lucian Eva impotriva deciziei de retregare a titlului de doctor in Medicină

Răsturnare de situație la Spitalul de Neurochirurgie Nicolae Oblu din Iași, unde managerul Lucian Eva a reușit să-și păstreze titlul de doctor in Medicină. Astfel, in urma cu cateva zile Consiliul General al Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare a admis  contestatia depusa de  Lucian Eva impotriva deciziei de retregare a titlului de doctor in Medicină luata de acelasi organism la sfarsitul anului trecut. „Consiliul respinge decizia Consiliului General al CNATDCU nr.130/31.12.2020 si propune menținerea titlului științific de doctor in Medicină, atribuit domnului Eva.L. Lucian pentru teza de doctorat cu titlul ‘’Tratamentul chirurgical in leziuni degenerative ale coloanei cervicale – Hernia de disc cervicala’’ și conferit prin Ordinul Ministrului nr.3492/23.03.2020”, se arata in noul document emis de CNATDCU.

Reamintim (vezi aici) ca acelasi CNATDCU i-a retras lui Lucian Eva titlul de doctor in Medicina pe motivul ca teza de doctorat ar fi fost plagiata.

decizie CNATDCU-Eva
decizie CNATDCU-Eva

Constantin MAZILU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.