Iesean arestat dupa un jaf ca-n filme

1573
Neculai Chirica

@ Neculai Chirica (foto) un iesean de 39 de ani a fost arestat pentru 30 de zile de judecatori doarece a intrat pe timp de noapte in sediul unei firme din Tatarasi si a  plecat cu seiful cu banii

Magistratii Judecatoriei Iasi au admis ieri (vezi aici) cererea procurorilor ieseni de a-l aresta preventiv pe Neculai Chirica deoarece in noaptea de 4 spre 5 ianuarie a intrat in sediul unei firme din cartierul Tatarasi si a furat seiful cu bani. „Polițistii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iasi si Secției nr. 4 Poliție Iasi au identificat un barbat, de 39 de ani, din municipiul Iasi, banuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.  Din investigațiile efectuate pâna în prezent, s-a constatat faptul ca, în noaptea de 4 spre 5 ianuarie a.c., acesta ar fi patruns într-o societate comerciala, din municipiul Iasi, de unde ar fi sustras un seif cu bani, cauzând un prejudiciu de aproximativ 18.600 de lei”, se arata intr-un comunicat al IPJ.

Prejudiciul a fost recuperat parțial. S-ar  parea ca firma pagubita  desfasoara activitati in domeniul jocurilor de noroc.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.