Ilie Nastase si Anghel Iordanescu au venit pentru votul iesenilor la alegerile europarlamentare

1588

@ Tenismenul Ilie Nastase si fotbalistul Anghel Iordanescu au fost astazi la Iasi impreuna cu liderul UNPR Gabriel Oprea @ Cei doi sportivi sunt primii pe lista UNPR la alegerile europarlamentare

UNPR a deschis lista de candidati pentru alegerile europarlamentare cu cei doi sportive valorosi care au fost astazi la Iasi pentru a le spune iesenilor de ce considera ca merita votul lor. ‘’Noi amandoi am fost senatori si in perioada respectiva au fost mai multe Legi date cu scapari. Vom lupta in Parlamentul European ca tarile europene inclusiv Romania sa fie tratate in mod egal. Din pacate cei care au denigrat Romania au fost europarlamentarii romani. Eu am 72 de ani, cei 5 ani de europarlamentar pot fi ultimii mei ani din viata, vreau sa-i dedic Romaniei’’, a spus Ilie Nastase.’’Amandoi suntem obisnuiti cu dezbaterile avem exercitiul dezbaterilor politice. Intotdeauna am pus interesele tarii pe primul loc. Ne vom bate pentru imaginea tarii. Inainte de toate suntem romani si vom pune pe primul loc interesul Romaniei’’, a spus Anghel Iordanescu.

Conferinta de presa a avut loc la sediul UNPR Iasi de pe bulevardul Stefan cel Mare iar cei doi sportivi au venit la Iasi impreuna cu Gabriel Oprea, liderul partidului. ‘’Partidul era cotat in 2015 cu 12 la suta, vrem sa revenim la ce am fost. In prezent este un puternic current nationalist in Europa. Invitam toti romanii patrioti sa vina alaturi de noi. La alegeri vrem sa ne comportam bine, sa intram in Parlament’’, a spus Gabriel Oprea.

Referitor la criticile si avertismentele de ale Comisiei Europeane cu privire la intentiile Guvernului Dancila de a modifica legile justitiei si Codul Penal prin ordonante cei doi sportive au spus ca institutiile europene trebuie sa tina cont de suveranitatea Romaniei. ‘’Un stat puternic trebuie sa aiba o justitie puternica, o justitie fara abuzuri. Circa 80 la suta dintre romani cred ca in ultimii ani justitia a facut abuzuri’’, a spus Gabriel Oprea.

Acesta a adaugat ca organizatia UNPR Iasi condusa de Mircea Manolache este printre cele mai puternice din tara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.