In plina criza Covid medicul Hurmuzache seamana discordie la Infectioase. Miza: un post de director

1409
Hurmuzache
Hurmuzache

@ Apropierea unui nou concurs pentru ocuparea functiei de director medical ii provoaca emotii mari doctorului Mihnea Hurmuzache si probabil de aceea este si mai irascibil si fabrica scandaluri nejustificate @ Emotiile lui Hurmuzache sunt pe deplin justificate avand in vedere ca se va bate pentru acest post cu o profesionista desavarsita, conf.univ.dr. Carmen Manciuc @ De aproape 2 saptamani Hurmuzache lanseaza in presa tot felul de acuzatii fara fundament la adresa personalului medical si a sefilor de la Infectioase @ In urma cu aproape 2 saptamani, dupa izbucnirea epidemiei Covid, Mihnea Hurmuzache sustinea ca Spitalul de Boli Infectioase nu are materiale si ca medicii se vor imbolnavi @ S-a dovedit ca a mintit, magazia de materiale era plina si nicu un medic nu s-a imbolnavit @ Zilele trecute a urlat la o asistenta care luase o sticla de suc sa o duca acasa copilasului ei, o asistenta care sta 12 ore pe zi in spital si ingrijeste bolnavii de Covid19

Tara arde si baba se piaptana. La Spitalul de Boli Infectioase Sfanta Parascheva din Iasi unde personalul medical nu-si vede capul de treaba fiind ințesat cu bolnavi de Covid 19 (peste 200), exista un medic care are timp si de facut scandal, degeaba. Acesta se numeste Mihnea Hurmuzache si este fostul director medical al spitalului. Apropierea unui nou concurs pentru ocuparea acestui post ii da emotii lui Hurmuzache si probabil de aceea este si mai irascibil in conditiile in care isi doreste cu ardoare aceasta functie. Emotiile lui Hurmuzache sunt pe deplin justificate avand in vedere ca se va bate pentru acest post cu o profesionista desavarsita, conf.univ.dr. Carmen Manciuc, o doamna care se ocupa in aceasta de bolnavii Covid 19 si nu are timp de galceava.

Scandalurile fabricate de Hurmuzache

Prin urmare avand in vedere apropierea acestui concurs Hurmuzache disemineaza tot felul de acuzatii fara fundament crezand probabil ca aceste scandalurile pot sa-I aduce un oarecare avantaj cel putin la nivelul perceptiei publice. In urma cu aproape 2 saptamani, dupa izbucnirea epidemiei Covid, Mihnea Hurmuzache sustinea in presa ca Spitalul de Boli Infectioase nu are materiale si ca medicii se vor imbolnavi. S-a dovedit ca a mintit, magazia de materiale era plina si nicu un medic nu s-a imbolnavit. Zilele trecute a tipat la o asistenta ca a luat o sticla de suc din ajutoarele primite de spital. O sticla de suc pe care femeia si-a pus-o in bagaj sa o duca acasa copilasului sau. Nu-I vorba de o asistenta ca acelea de la Orastie care si-au dat demisia cand au auzit ca vin in spital bolnavi de Covid. Hurmuzachi a tipat la o asistenta care munceste in spital 12 ore pe zi si ingrijeste bolnavi de Covid si nu are timp sa-si faca cumparaturile. Iata cine se vrea director medical la Infectioase.

Ce spune managerul

In cursul acestei dimineti, Carmen Dorobat, managerul spitalului a trimis un comunicat de presa in care infirma toate acuzatiile lui Hurmuzache. ”Conducerea Spitalului De Boli Infecțioase din Iași a demarat o anchetă internă după articolele apărute în presa locală, articole care au avut ca punct central declarațiile unui coleg de-al nostru.  În primul rând credem că donația de băuturi dulci făcută unității medicale era destinată personalului. Medical nu recomandăm și nu dăm pacienților băuturi dulci. Unii salariați au luat acasă, pentru copii, sucurile pe care le-au primit în spital și pe care nu le-au consumat . Omenește nu îi pot condamna și nu îi consider hoți.  O altă parte a anchetei a vizat declarațiile aceleiași persoane, declarații extrem de grave în contextul actual. Și aici am vizat acuzațiile de furt de dezinfectanți,materiale de protecție etc. Ca manager am avut discuții cu fiecare asistentă șefă  în parte,juristul spitalului care urmărește  special sponsorizările  și finalitatea lor . NU s-a furat nici un mililitru de dezinfectant și nici o mască sau alte materiale de protecție.  Mai mult , o asistentă șefă a uitat o cheie în ușa la locul de depozitare și  nu i-a lipsit nimic  Vreau să asigur sponsorii dar în primul rând ieșenii de buna noastră credință, de profesionalismul si  devotamentul nostru. În timp ce zeci de asistente, infirmiere și medici de la spitale din toată țara își dau demisiile noi rămânemem în prima linie. Eroii de la Spitalul de Boli Infecțioase nu sunt hoți. Și mulțumim mass media pentru că e alături de noi în prima linie a luptei cu coronavirusul”, a declarat Carmen Dorobăț.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.