Interlopul Jean Mărăraș condamnat la închisoare cu executare pentru jaful de la casa de amanet

12598
Jean Mararas (Braileanu)
Jean Mararas (Braileanu)

@ Interlopul ieșean Jean Mărăraș (Jean Brăileanu) a fost condamnat la o pedeapsă de 3 ani, 3 luni și 20 de zile pentru jaful petrecut în anul 2019 la o casă de amanet

Judecătoria Petroșani l-a condamnat pe interlopul ieșean Jean Mărăraș (alias Jean Brăileanu) la o pedeapsă 3 ani, 3 luni și 20 de zile pentru jaful petrecut în anul 2019 la casa de amanet aparținând omului de afaceri iranian Nasrollah Shariat Nalkiashari. Acesta din urmă deține mai multe case de amanet în Petroșani iar până în anul 2019 a avut o relație amoroasă cu Florentina Esmeralda Furdui. În toamna anului 2019, cei doi s-au certat iar Florentina Esmeralda Furdui a furat din safe-ul caselor de amanet 50.000 lei și 80.000 euro. Interceptările telefonice realizate de procurori au scos la lumină faptul că Jean Brăileanu a fost complicele acestui jaf. O parte din bani au fost returnați. Florentina Esmeralda Furdui a fost condamnată la o pedeapsă de 2 ani și 8 luni cu suspendare în timp ce Mărăraș trebuie să execute pedespsa în regim de detenție. Asta deoarece în anul 2019, Jean Mărăraș a fost condamnat de Judecătoria Iași la 1 an și 2 luni de închisoare  sub supraveghere pentru tulburarea liniștii și ordinii publice și amenințare. De asemenea, judecatorii au dispus ca Jean Mărăraș și Florentina Esmeralda Furdui să-I plătească iranianului Nasrollah Shariat Nalkiashari, care deține in Petrosani lantul de case de amanet Naser Exchange Value, suma de  74.150 euro și 25.520 lei. Asta deoarece o parte din bani au fost recuperați.

Interlopul este plin de dosare penale

Vin zile grele pentru Mărăraș. Asta deoarece este judecat în prezent în alte două dosare pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. În plus, Jean Brăileanu este cercetat împreună cu fratele său Vandame Constantin într-un dosar de tentativă de omor. Este vorba despre dosarul în care Vandame a fost arestat pentru că a tras cu pistolul spre o mașină în care se aflau  Mihai Raicu și Constantin Iosub, doi dintre apropiații lui Viorel Oarză. În acest dosar Jean Brăileanu este cercetat pentru complicitate.

Update! Atentat mafiot pe străzile Iașului. Interlopii au tras cu pistolul dintr-o mașină aflată în mers

Constantin MAZILU

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.