Manager la Carrefour condamnat definitiv la inchisoare. Produse furate vândute la jumătate de preț

10639
Flavyus Petrosanu fost manager Carrefour
Flavyus Petrosanu fost manager Carrefour

@ Flavyus Petroșanu a lucrat pe o funcție de manager la hipermarketul Carrefour Era din municipiul Iași și cu complicitatea unor prieteni a furat din magazin produse în valoare de 20.249 lei @ Petroșanu vindea ptro

Sentință defininitivă in dosarul lui Flavyus Petroșanu, fostul manager de raion de la Carrefour Era, municipiul Iași, trimis in judecata pentru savarsirea infractiunii de delapidare. Astfel, Curtea de Apel Iași l-a condamnat definitiv zilele trecute pe Flavyus Petroșanu la o pedeapsă de 2 ani de închisoare cu amânarea executării pedepsei (vezi aici). Acesta a primit o pedeapsă atât de blândă pentru că a recunoscut faptele. Petroșanu a furat din ajutorul unor prieteni. Acesta le dădea bani sa vina sa cumpere din magazinul la care lucra, prietenii plecau cu produsele. După aceea, Petroșanu făcea și bonuri de livrare la domiciliu. Practic, produsele achitate o singură data erau livrate de două ori. Dupa aceea, Petroșanu lua toate produsele de la prietenii săi. „Prin actul de sesizare s-au reținut, în esență, faptul că, în zilele de 15.10.2015, 20.10.2015, 24.10.2015, 01.11.2015 și 05.11.2015, inculpatul Petroșanu Flavyus, în calitate de manager de raion la S.C. Carrefour Era Iași, a traficat în interesul său sau pentru alții, un număr de 62 de anvelope auto și 4 saltele de pat, cauzând un prejudiciu în sumă de 20.249, 51 lei”, au constatat judecatorii.

Pentru ca platea o singura data si lua produsele de două ori Petroșanu își permitea să le revândă la jumătate de preț. „Procedând astfel, inculpatul Petroșanu Flavyus a intrat în posesia celor 4 saltele Dormeo fără a achita nici o sumă de bani, suma de 5200 lei achitată la data de 15.10.2015 fiindu-i returnată a doua zi. Conform propriei declarații, inculpatul a vândut cele 4 saltele unor persoane cunoscute ocazional, contra sumei de 2800 lei”, se arata in actele de urmarire penala.

Mai multe detalii despre modul in care opera Petroșanu am prezentat in articolul „Un manager de la Carrefour Era a furat din magazin cu camionul hipermarketului”, publicat in data de 3 februarie 2021, la scurt timp dupa ce acesta a fost trimis in judecata.

Constantin MAZILU

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.